Як виглядає жінка, яку Юрій Горбунов покинув заради Каті Осадчої: прожив з нею 20 років і поміняв на молодшу

Катя Осадча – друга дружина Юрія Горбунова. Свою першу жінку Людмилу шоумен покинув після 20 років шлюбу саме заради Осадчої. Цікаво, що перша і друга дружини Горбунова зовсім не схожі одна на одну.

Юрій Горбунов і Катя Осадча – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Їх називають зразковою сім’єю, а їхні стосунки ставлять у приклад. Та більшість прихильників Горбунова навіть і не знають, що Осадча – його друга дружина. Незважаючи на те, що зі своєю першою жінкою шоумен був у шлюбі аж 20 років, про неї ніхто не знає.

Що відомо про першу дружину Юрія Горбунова

Зі своєю першою дружиною Юрій познайомився тоді, коли після закінчення університету пішов працювати у Івано-Франківський театр. Там молодий Горбунов зустрів танцівницю балету на ім’я Людмила. Між ними відразу пролетіла іскра, а їхнім стосункам не завадило те, що Людмила була старша за Юрія на 10 років, мала чоловіка та доньку.

Юрій Горбунов розповів про стосунки з першою дружиною Людмилою
Як виглядає жінка, яку Юрій Горбунов покинув заради Каті Осадчої

Заради молодого актора Людмила покинула свого першого чоловіка. Також жінка відмовилася від мрії працювати танцюристкою, адже поїхала вслід за Горбуновим, який вирішив переїжджати у Київ та підкорювати столицю.

Поки Горбунов будував кар’єру телеведучого, його дружина Людмила була звичайною домогосподаркою. Жінка займалася вихованням доньки від першого шлюбу, яку, до слова, Горбунов офіційно удочерив. Цікаво, що за 20 років шлюбу у подружжя так і не з’явилися спільні діти.

Перша дружина Юрія Горбунова
Як виглядає жінка, яку Юрій Горбунов покинув заради Каті Осадчої

В Мережі є всього кілька фотографії Людмили Горбунової, адже вона не ходила зі своїм зірковим чоловіком на світські заходи та була немедійною персоною.

У 2015 році стало відомо, що Горбунов розлучився зі своєю першою дружиною. На той час причина розлучення була невідомою. Втім, через кілька років правда випливла на зовні. Стало відомо, що Горбунов подав на розлучення з Людмилою після того, як у нього закрутився роман з Катею Осадчою.

Популярне

Схожі статті

“Родзинки-апельсинки”: Каменських, Могилевська, Заріцька – співачки, які зробили целюліт смачною принадою

Зазвичай вважається, що артистки можуть здобути славу тільки за умови модельних форм 90-60-90. Натомість наші героїні стали популярними якраз маючи вагу 80+ кг. Це вже потім взялися за схуднення.

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця, який хоче жити в Україні: що розповів її чоловік

Чоловік української акторки Ірини Сопонару, який родом з Британії, розповів, що вони планують залишатися в Україні та поділився чим його приваблює наша країна.

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.