Доводять до сліз: 5 зворушливих цитат повелителя вовчиць Олега Винника про кохання і таємну дружину Таюне

Український співак Олег Винник довго приховував свою сім'ю, проте нещодавно він зізнався, що все ж таки закоханий, має свою обраницю та одружений з нею вже довгі роки.

Олег Винник завжди вважався холостяком, який співає про зворушливі почуття, неземне кохання, рідну любов. Але певний час тримались чутки, що все ж таки український співак не одинак. І ось нещодавно Олег Винник нарешті відверто розповів чому так сильно приховував свою сім’ю.

Як виявилось, чоловік одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне. Справжнє ім’я української співачки Таїсія Сватко.

Співак коментує: “Таюне – це псевдонім, по-перше. По-друге, це та, про яку я співаю пісні. Звичайно, її звати Тая. Мама її називала Таюне”.

Олег Винник розповів про кохання та почуття до своєї дружини
Олег Винник розповів про кохання та почуття до своєї дружини

Винник дуже довгий час тримав цю таємницю не просто так. Наявність жінки, це не єдина прихована новина, яка на нас чекала. Подружжя вже має спільного сина, якому 20 років, його звати Юліан. Дитину сім’я народила у Німеччині, де зараз і перебуває. Винник разом із дружиною поїхав з України ще до початку повномасштабного вторгнення, як він коментував, на лікування. Що саме лікує співак – не поділився, проте сказав, що рідка хвороба.

Чому ж співак приховував свою сім’ю стільки років? Як він пояснює, вся річ у тім, що він не хотів нашкодити своїм рідним. Більше уваги від журналістів, від публіки, від аудиторії. Винник обрав для себе тактику “Щастя любить тишу”. Він не хотів, аби в університеті його сина постійно відволікали та переслідували журналісти, які б намагались взяти інтерв’ю та бігали б за ним з камерами.

“Я не думаю що мій син буде щасливий, коли він піде в університет і його будуть запитувати наші журналісти, тицяючи в обличчя камеру. Він “маленький” – руку простягне і засуне камеру в одне місце” – коментує Олег Винник.

Юліан живе у Північній Німеччині, професійно займається плаванням. Хлопець з 2013 року тренується у басейні. Зараз вже син Винника приймає участь в Олімпіадах та займає призові місця. Проте, йти стопами батька він не хотів, його життя має бути пов’язано з іншою сферою. До України Юліан не приїжджає, тому що батько боїться, що його впізнають. У соцмережах хлопець веде сторінку під іншим ім’ям.

Олег Винник розповів про кохання та почуття до своєї дружини
Олег Винник розповів про кохання та почуття до своєї дружини

Разом із дружиною, співак починав будувати кар’єру у Німеччині, а вже після він став відомим в Україні. Тому зараз вони проживають у цій країні. Як запевняє співак, нерухомості в Німеччині в нього немає, але хотів купити для своєї дружини – не вистачало коштів.

У своїх піснях Олег Винник часто згадував свою дружину, але це все також було приховано. Вона була його таємною музою, яка надихала на купу любовних пісень, що стали хітами у співака. Наприклад слова з пісні “Щастя”: А більшого мені й не треба, тільки б ти була поруч, серце любов’ю наповнюється. Щастя багато не буває”. Або в пісні “Як жити без тебе”: “Я люблю! І мені вистачить сили все життя носити тебе на руках”.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.