facebook

Ці ролі неможливо забути: в яких фільмах і серіалах знімалися Наталія Сумська та її сестра Ольга Сумська

Кількість зіграних ролей у кіно в Ольги Сумської перевалило за 9 десятків. Старша сестра Наталія знялася у пів сотні проєктів. Які з них стали зірковими для спадкоємиць акторської династії?

Ольга Сумська

Дебютувала акторка у 1983 році, знявшись у радянському фентезі “Вечори на хуторі біля Диканьки”. Ользі довірили роль Панночки, а партнером юнки на знімальному майданчику став Олег Янковський.

Кращі ролі Ольги Сумської: Панночка

Справжнім зірковим часом для Сумської стало запрошення у серіал “Роксолана”, який вийшов на телеекрани у 1997-му. Ольга ідеально впоралася, зображаючи полонену українку Настю, яка, опинившись у рабстві, спромоглася стати дружиною правителя Сулеймана.

Кращі ролі Ольги Сумської: Роксолана

У 2003 році акторка підтвердила майстерність перевтілення, адже, перебуваючи у віці 37 років, зіграла юну дівчину Галю у комедії “За двома зайцями”. У 2014-му Сумська перетворилася на злу свекруху в серіалі “Гречанка”, а 2022 року зіграла головну роль у комедії “Любов і блогери”.

Кращі ролі Ольги Сумської: Галя

Наталія Сумська

Першою головною роллю для Наталії стала гра у стрічці “Наталка-Полтавка” у 1978 році. Акторка ідеально передала страждання дівчини, яку хочуть віддати заміж за нелюба. Далі була ще одна головна роль Марії у 4-серійній стрічці “Кармелюк”. Фільм вийшов на екрани у 1985 році.

Кращі ролі Наталії Сумської: Наталка-Полтавка

Дісталися ролі Наталії й у “Карпатському золоті”, і в “Роксолані”. Щоправда, на відміну від чоловіка Анатолія Хостікоєва та сестри Ольги Сумської, акторці довелося задовольнятися у всіх 3 сезонах невеликою роллю циганки.

Кращі ролі Наталії Сумської: Марія

2015 року Сумська стала мамою Василя Голобородька в серіалі “Слуга народу”. Хто б міг тоді подумати, що серіальні події згодом утіляться в життя, і виконавець головної ролі Володимир Зеленський і справді обійме крісло президента України.

Кращі ролі Наталії Сумської: львів’янка Уляна

У комедійному серіалі “Догори дриґом” (2017) Наталія зіграла роль львів’янки, яка приїхала разом зі своїм сином до Одеси на відпочинок. Та через низку певних обставин повернутися до Львова обоє так і не спромоглися.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.