Чому Надя Дорофєєва, Андрій Данилко та інші зірки досі не мають дітей: історії бездітних артистів

Хто з українських зірок досі не має дітей? Дорофєєва, Данилко та інші поділились своїми історіями, чому вони бездітні, що заважає їм та які саме причини мають - розкриваємо правду зірок.

36-річна журналістка та телеведуча Леся Нікітюк не має дітей. Проте, багато розповідає аудиторії про “наших” дітей та публікує світлини з двома маленькими красунями. Як виявилось, у її брата є дві донечки, але Леся проводить багато часу зі своїми племінницями. Як коментує телеведуча: “Нашим – бо в нас брат відповідає за потомство, а я за кар’єру”.

Декілька років тому Лесі було заплановано свято з таємничим чоловіком – бізнесменом, який був її сусідом. Проте, весілля так і не відбулося, причини якого Нікітюк не коментувала. Ведуча не приховує, що вона має бажання побудувати стосунки та народити дитину. Як вона жартувала у своєму блозі, що у п’ятому класі було на неї пороблено.

Леся Нікітюк розповіла, чому досі не має дітей
Леся Нікітюк розповіла, чому досі не має дітей

Відома українська співачка Руслана у свої 51 досі бездітна. Проте, жінка у шлюбі з Олександром Ксенофонтовим вже понад 20 років. Співачка ще два роки тому у своєму інтерв’ю ділились, що не боїться народити у цьому віці, що вона готова бути мамою. Разом із чоловіком вони намагались завагітніти різними способами, співачка каже, що дуже сильна виснажливість організму, тому природа не дає дитину.

Руслана розповіла, чому досі не має дітей
Руслана розповіла, чому досі не має дітей

50-річний актор та співак Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка у своєму віці не має а ні дітей, а ні дружини. Певний час йому приписували роман з Інною Білоконь – мамою Сердючки, проте це все виявилось чутками. В останніх інтерв’ю, де співак підіймав тему сім’ї, він казав, що в нього просто нічого не виходить і вже прийняв цю ситуацію, з якою певний час ніяк не міг змиритися.

“Не дається мені сімейне життя. Начебто мені це не дано”, коментує Данилко.

Але артист не засмучується та жартує що “одружений на сцені”.

Андрій Данилко розповів, чому досі не має дітей
Андрій Данилко розповів, чому досі не має дітей

Українська співачка Надя Дорофєєва у віці 34 роки вже мала два шлюби. Перший чоловік – Володимир Дантес, пара у шлюб прожила 7 років, але несподівано приголомшила аудиторію новиною, що вони розлучаються, причиною чого стало те, що вони не кохають більше один одного. За роки шлюбу в них не народилась дитина.

Дорофєєва в цьому ж році заявила про відносини з ресторатором Мішею Кацуріним, з яким в невдовзі одружились. Проте, пара також ще не народила дитину. Надя розповідала, що поки що вона не готова до дитини, але хоче. І як це станеться, що вона почне планувати вагітність, то візьме перерву у музичній кар’єрі, тому що:

“З цими стресами неможливо”.

Надя Дорофєєва розповіла, чому досі не має дітей
Надя Дорофєєва розповіла, чому досі не має дітей

Учасниця гурту “Потап і Настя” Каменських у 37 років є бездітною. Довгі чутки з приводу відносин у гурті між співаками ходили роками, їм приписували подружнє життя та відносини. Проте, пара розсекретила свої почуття лише після розвалу гурту. Та у 2019 році вони нарешті одружились.

Співачку дуже обурюють питання з приводу дітей, вона вважає, що це можна обговорювати лише в колі сім’ї. Каменських запевняє, що вона хоче народити дитину тоді, коли буде вважати це за потрібним.

Настя Каменських розповіла, чому досі не мають дітей
Настя Каменських розповіла, чому досі не має дітей

38-річна співачка Злата Огнєвіч досі не має обранця та не має дітей. Відома співачка брала участь у шоу “Холостячка” в якому переміг підприємець Андрій Задворний. Як виявилось в ефірі “Холостячка. Життя після проєкту” пара була разом всього півтора місяця, потім вони розірвали стосунки, як коментує Злата, що він її розлюбив.

Співачка зараз не має стосунків, але каже, що “щастя любить тишу”, і коли буде що розповісти, вона обов’язково поділиться з аудиторією. Про дітей Злата коментує, що коли прийде час, вони з’являться. Якщо ні – вона не проти няньчити не своїх.

Злата Огневич розповіла, чому досі не має дітей
Злата Огнєвіч розповіла, чому досі не має дітей

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.