facebook

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше показала свою маму: жінка з гумором і татуажем брів (Відео)

Відома українська артистка Інна Білоконь майже ніколи не показувала свою родину. Втім, не так давно зірка вирішила продемонструвати на кадрах рідну маму.

Про сценічне життя Інни Білоконь, відомої української актриси, відомо настільки багато, що можна й книгу написати. Найголовніше – вона є добрим другом і надійною помічницею Андрія Данилка. Разом зірковий дует багато років поспіль виступає в образі Вєрки Сердючки та її мами.

Втім, своє особисте життя Інна Білоконь, як і багато її колег-артистів, тримає у секреті. Знаменитість не приховує нічого від шанувальників, але й розповідати подробиці свого сімейного життя не поспішає. Фанати вже до цього звикли, але все одно радіють, коли можуть почути чи побачити щось цікаве.

Мама Інни Білоконь

Так, наприклад, нещодавно знаменитість вирішила продемонструвати свою маму. До цього шанувальникам зіркової подруги Андрія Данилка залишалось лише здогадуватись про те, який вигляд має жінка.

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше вирішила показати свою рідну маму на нових кадрах
Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше вирішила показати свою рідну маму на нових кадрах

Виявилось, що Інна Білоконь неймовірно сильно схожа на свою маму. Зіркові мати й донька мають спільні риси зовнішності та однакову усмішку, у них схожі очі й однаково лагідний голос. Мама Інни Білоконь стежить за собою, обирає стильний одяг і навіть зробила татуаж брів.

До слова, відео з мамою Інна Білоконь поділилась не просто так. В опублікованому дописі знаменитість продемонструвала, як жартує. У відео зірка запропонувала мамі озвучити прохання до дверей під’їзду, аби ті відчинились – мовляв, такі сучасні технології.

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше вирішила показати свою рідну маму на нових кадрах
Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше вирішила показати свою рідну маму на нових кадрах

Лише після того, як мама Інни Білоконь виконала прохання, вона зрозуміла, що донька пожартувала. Жінка розсміялась і буцімто образилась на доньку. Втім, пізніше зіркова мама розпливлась у лагідній усмішці.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.