facebook

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше показала свою маму: жінка з гумором і татуажем брів (Відео)

Відома українська артистка Інна Білоконь майже ніколи не показувала свою родину. Втім, не так давно зірка вирішила продемонструвати на кадрах рідну маму.

Про сценічне життя Інни Білоконь, відомої української актриси, відомо настільки багато, що можна й книгу написати. Найголовніше – вона є добрим другом і надійною помічницею Андрія Данилка. Разом зірковий дует багато років поспіль виступає в образі Вєрки Сердючки та її мами.

Втім, своє особисте життя Інна Білоконь, як і багато її колег-артистів, тримає у секреті. Знаменитість не приховує нічого від шанувальників, але й розповідати подробиці свого сімейного життя не поспішає. Фанати вже до цього звикли, але все одно радіють, коли можуть почути чи побачити щось цікаве.

Мама Інни Білоконь

Так, наприклад, нещодавно знаменитість вирішила продемонструвати свою маму. До цього шанувальникам зіркової подруги Андрія Данилка залишалось лише здогадуватись про те, який вигляд має жінка.

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше вирішила показати свою рідну маму на нових кадрах
Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше вирішила показати свою рідну маму на нових кадрах

Виявилось, що Інна Білоконь неймовірно сильно схожа на свою маму. Зіркові мати й донька мають спільні риси зовнішності та однакову усмішку, у них схожі очі й однаково лагідний голос. Мама Інни Білоконь стежить за собою, обирає стильний одяг і навіть зробила татуаж брів.

До слова, відео з мамою Інна Білоконь поділилась не просто так. В опублікованому дописі знаменитість продемонструвала, як жартує. У відео зірка запропонувала мамі озвучити прохання до дверей під’їзду, аби ті відчинились – мовляв, такі сучасні технології.

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше вирішила показати свою рідну маму на нових кадрах
Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше вирішила показати свою рідну маму на нових кадрах

Лише після того, як мама Інни Білоконь виконала прохання, вона зрозуміла, що донька пожартувала. Жінка розсміялась і буцімто образилась на доньку. Втім, пізніше зіркова мама розпливлась у лагідній усмішці.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.