Камалія на фоні чуток про розлучення засвітилася в обіймах молодого чоловіка: навіть з батьком познайомила

Камалія радує своєю творчістю та не звертає увагу на чутки, що виникають навколо неї. Важливо пам'ятати: інколи фотографії можуть мати зовсім інший контекст, ніж той, що ми бачимо, на перший погляд.

Українська співачка Камалія, відома своїм яскравим образом та численними шанувальниками, знову опинилася в центрі уваги через фото, яке вона виклала в Instagram до Дня батька. На знімку співачку обіймає високий чоловік в окулярах, що одразу спричинило хвилю чуток про її особисте життя.

Чутки про розлучення

Чутки про можливе розлучення Камалії з її чоловіком, британським мільярдером Мохаммадом Захуром, ширилися вже певний час. Шанувальники і медіа уважно слідкують за кожним кроком співачки, намагаючись знайти підтвердження або спростування цієї інформації. Фото з невідомим чоловіком лише підлило олії у вогонь, змусивши багатьох припустити, що у її житті з’явився новий обранець.

Хто ж цей таємничий чоловік?

Після детальнішого розгляду дехто став стверджувати, що чоловік на фото — не новий обранець Камалії, а скоріш за все її двоюрідний брат Валерій Слєсарєв з Чернігова. Валерій працює медиком і тісно спілкується з родиною співачки, особливо підтримуючи її батька, оскільки вони живуть в одному місті.

Камалія показала архівне фото з батьком, родичем та своїми доньками

Камалія часто говорила про те, що вона є єдиною дитиною у батьків, але в Чернігові родичів багато і коли мама з татом привозили дівчину туди, то численна сім’я збиралася за одним столом.

“До речі, у моєї бабусі по маминій лінії одинадцять дітей – десять рідних та один усиновлений”, – говорить співачка.

Але інші користувачі впевнені, що молодий чоловік — це син Захура від першого шлюбу Арман.

Мохаммад Захур. Скриншот фото з Мережі

Світлина, яка викликала стільки розмов, насправді не нова. Вона була зроблена кілька років тому під час сімейного зібрання. Камалія виклала її в Instagram, щоб привітати свого татуся з Днем батька, поділившись теплими спогадами про сімейне свято. Проте, як часто буває в соціальних мережах, фото було неправильно інтерпретоване.

Популярне

Схожі статті

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.