Де нині перебуває і як виглядає батько двох дітей Мирослав Кувалдін: знаменитість із 90-их і нині на зв’язку

Маючи екзотичну зовнішність, Мирослав Кувалдін у 90-х роках зробив музичну кар'єру, співаючи пісні у стилі ре́ґі. Останнім часом лідера гурту "The ВЙО" не чутно. Де перебуває відомий артист?

Мирослав Кувалдін разом із Сергієм Підкаурою створили гурт “The ВЙО” ще у 1990 році. За 5 років із композицією “Ґанджа” перемогли на “Червоній руті”. Українці гадали, що хлопці співають про дівчину Гандзю, то залюбки підспівували.

Як виглядає і де перебуває Мирослав Кувалдін

А коли пісню почули гості з Канади, то назвали Україну дуже вільною країною, раз тут дозволяють співати про заборонені речовини. Після того було ще чимало хітів, серед яких “Моя космішна”, “Зорі” та інші.

Як виглядає і де перебуває Мирослав Кувалдін

Одружився українець нігерійського походження з Лілією, яка до цього була дружиною лідера гурту “Брати Гадюкіни” й працювала там бек-вокалісткою. У шлюбі з Кувалдіним жінка народила двох синів Корнія та Булата.

Як виглядає і де перебуває Мирослав Кувалдін

Хлопчики залюбки відвідували бабусю в Кобиляках. Там у родини було 4 велосипеди, то відправлялися у подорожі, вивчаючи місцеві краєвиди. Мирослав організував у цьому місті “Вйо, Кобеляки!”, де всі охочі аматори мали можливість продемонструвати свої таланти. Музичний фестиваль відбувався з 2008 по 2011 роки.

Як виглядає і де перебуває Мирослав Кувалдін

З 2000 року глава родини працював на музичному каналі М1. У 2018 році на Закарпатті Кувалдін познайомився з артистом, якого назвав братом-близнюком. Пояснив, що хлопчика у дитинстві вкрали цигани. Відтоді став продюсером Jonych & Ципа Банда.

Як виглядає і де перебуває Мирослав Кувалдін

Артист брав активну участь в Помаранчевій революції та Євромайдані. Коли почалося повномасштабне вторгнення, відсиджуватися за жінчиною спідницею не став. Записався до рахівського батальйону ТрО.

Згодом із Кувалдіним зв’язався Коля Сєрга, який запросив музиканта приєднатися до “Культурного десанту”. Мовляв, так користі від Мирослава буде набагато більше. Отак боєць із позивним Джонич опинився у 59-й бригаді. Тож тепер разом з іншими артистами підтримує бойовий дух наших захисників на лінії зіткнення.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.