facebook

Новий тренд сезону – підстрижені вії та яскраві брови: 39-річна Тіна Кароль показала, як бути модною (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала трендовий варіант макіяжу на це літо. Знаменитість показала, як можна бути модною без особливого клопоту.

Тіна Кароль, відома українська співачка, завжди відрізнялась бажанням стежити за останніми трендами. Знаменитість надихає шанувальників на модні експерименти. Наприклад, цього разу зірка української сцени продемонструвала, яким є трендовий цього літа макіяж.

Трендовий макіяж літа 2024

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тіна Кароль опублікувала кадри, на яких позує у рамках свіжої фотосесії. Знаменитість для нового фотосету одяглась у чорний штанний костюм. Під ним зірка вирішила не залишати нічого.

Волосся відомої співачки Тіни Кароль було розпущене та злегка вирівняне. Рідне волосся знаменитості має властивість крутитись, а тому можна припустити, що стилісти зробили особливу укладку для зірки. Разом із тим, зачіска артистки виглядала невимушено.

Відома співачка Тіна Кароль продемонструвала трендовий макіяж літа 2024 року
Відома співачка Тіна Кароль продемонструвала трендовий макіяж літа 2024 року

Ще один цікавий момент фотосесії, який не можна було не помітити – макіяж відомої української співачки. Тіна Кароль не носила помітної косметики на обличчі. Вій знаменитості не було помітно, складається враження, ніби зірка і взагалі їх підстригла.

А ось на бровах співачка вирішила зробити акцент. Знаменитість виділила їх яскравим кольором у тон свого волосся. Тендітна зовнішність артистки була підкреслена нюдовим макіяжем – без зайвих відтінків і косметики.

Відома співачка Тіна Кароль продемонструвала трендовий макіяж літа 2024 року
Відома співачка Тіна Кароль продемонструвала трендовий макіяж літа 2024 року

За словами модних експертів, саме такий макіяж є головним хітом цього літа. Мінімум косметики та нанесення мейкапу так, аби створювалось враження, ніби його і взагалі немає. Для цього потрібно використовувати ніжні відтінки косметики та намагатись не наносити надмірну кількість продукту.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.