У них сталевий характер: які найважчі ситуації в житті переживали Тіна Кароль, Оля Полякова і Каменських

Сталевий характер відомих українських співачок, які на сцені – тендітні та чарівні жінки, які викликають бажання допомоги та оберегу. Історії зірок, через які вони могли залишитись без нічого.

Відома українська співачка Тіна Кароль, пережила багато болю та страждань в особистому житті. Із самого початку співачку переслідують страждання, перші відносини, перше кохання у 16 років зі співаком Кирилом, з яким все тривало недовго та завершилось через те, що у Тіни пішла кар’єра в гору, а в нього – ні. Хоча причини їх розлучення так і не було прокоментовано, але факт, який дав тріщину у відносинах.

Другі відносини співачки – у 18 років з актором, який був старший за неї на 6 років – Дмитро Тубольцев, з яким вони були разом певний час – понад трьох років. Але все закінчилось зрадою чоловіка та першою тріщиною в серці жінки.

У 2008 році Тіна Кароль нарешті знаходить своє щастя та одружується з продюсером Євгеном Огір. На початку 2008 року пара обвінчалась та у цьому ж році народили сина Веніаміна. Навіть під час вінчання щось було не так – фата Тіни загорілась у церкві, а весільна сукня зникла, коли співачка віддала її у хімчистку. Цей шлюб вважався найміцнішим в українському шоу-бізнесі, як коментували закохані: в них немає часу на сварки, вони живуть в злагоді.

Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали
Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали

Щастя в житті Тіни протрималось недовго та у 2012 році у Євгена діагностують рак підшлункової – що не виліковне. Як казала співачка, це був найскладніший рік у її житті, все це було неможливо перенести, коли лікарі кажуть, що немає прогнозів взагалі ніяких. До 2013 року закордоном намагались врятувати життя коханого Тіни, але не змогли. Навіть у день, коли помер Євген, Тіна зі сльозами на очах та біллю всередині душі продовжувала співати, що було бажанням її чоловіка.

Тіна дуже боляче пережила розлуку зі своїм чоловіком, як вона зізнавалась у своїх інтерв’ю, навіть мала думки про самогубство, але її рятує їх спільний син – який є сенсом життя.

Впродовж довгих років Кароль приписували романи, проте співачка самотня та живе досі одна. Вона присвятила своєму чоловіку альбом з піснями: “Пам’ятаю”.

Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали
Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали

Відома співачка Оля Полякова, яка має дуже позитивні хіти, її пісні завжди несуть радість та гарний настрій. Проте, жінка не завжди була такою життєрадісною. У віці 17 років вона зустрічалась із хлопцем, який періодично дозволяв собі підняти руку на Олю.

Коли вона врешті вирішила порвати стосунки з ним – він вирішив помститися і спалив її дім та найняв хлопців, які прослідкували за неї та дуже сильно побили. Як коментувала Оля, вона була напівпритомною. Після цього в неї погіршився слух та були із цим складнощі.

Довгі роки у Полякової були проблеми у кар’єрі, вона записувала пісні майже в пусту – ніхто її не слухав. Свої кліпи співачка записувала в кредит, проте зараз, як ми бачимо, ця сильна та смілива жінка є дуже успішною та вражає своїми заявами, що може забезпечувати не тільки себе, а й навіть чоловіка.

Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали
Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали

Українська співачка Настя Каменських, яка набула популярності після участь в гурті “Потап і Настя” також не завжди мала такий позитивний настрій, які завжди несли їх пісні. У 2006 році, на передодні перших зйомок кліпу гурту, Настя мала відносини з Володимиром Дятловим, з яким вона їхала на авто з Миколаєва до Києва. Також у машині була родина чоловіка. Машина потрапила в автокатастрофу – її перегорнуло вісім разів.

Загинуло дві людини – батьки Дятлова, а сама Настя головою вибила лобове скло та пошкодила ногу, потім їй накладали безліч швів, проте, співачка вижила та надалі продовжила кар’єру – знімалась та співала, що стало великим щастям.

Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали
Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.