Як виглядає жінка, яку Арсен Мірзоян покинув заради Тоні Матвієнко: залишив її з усім нажитим і двома синами

Арсен Мірзоян почав будувати стосунки з Тонею Матвієнко, будучи у шлюбі з іншою жінкою. Перша дружина артиста народила йому двох синів, але не витримала конкуренцію з донькою Ніни Матвієнко.

Арсен Мірзоян народився, виріс і провів молоді роки у Запоріжжі. Там він одружився, став батьком і будував своє майбутнє. У 2011 році чоловік вирішив спробувати себе на вокальному шоу “Голос країни”. Для участі в шоу чоловіку довелося на деякий час переїхати в Київ, залишивши свою дружину та дітей у Запоріжжі. Саме це рішення Арсена стало вирішальним для його сім’ї.

На “Голосі країни” Мірзоян познайомився зі співачкою Тонею Матвієнко. Дівчина відразу сподобалася музиканту, та перший час вона не відповідала йому взаємністю. Після закінчення шоу учасники проєкту їздили з концертним туром по містах України. Саме тоді Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зблизилися і почали будувати стосунки. Мірзоян не приховував, що у Запоріжжі у нього є сім’я. Та Тоню це аж ніяк не зупинило.

Як почались стосунки Матвієнко та Мірзояна
Як почались стосунки Матвієнко та Мірзояна

Варто відзначити, що Тоня Матвієнко цілих 2 роки була у статусі коханки, адже Арсен розлучився зі своєю першою дружиною лише через 2 роки після початку стосунків з Матвієнко. Мірзоян не приховує, що спеціально так довго тягнув з розлученням. Артист хотів зрозуміти, чи дійсно він кохає Тоню, чи це звичайна закоханість та інтрижка. Втім, через 2 роки Мірзоян все ж наважився на розлучення з першою жінкою.

Що відомо про першу дружину Арсена Мірзояна

Колишню дружину Арсена Мірзояна звати Анна. Жінка продовжує жити у Запоріжжі та виховувати двох синів від артиста: Влада і Артема.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко

Анна зовсім не медійна особистість і не дає жодних інтерв’ю на відміну від Арсена Мірзояна. Так, співак запевнив, що залишився з ексдружиною у хороших стосунках, оскільки вони мають спільних дітей. За словами Мірзояна, він залишив дружині все спільно нажите майно і ні на що не претендував.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко

Арсен часто їздить у Запоріжжя, щоб провести час з дітьми, а ось самі хлопці, які вже є досить дорослими, до батька в Київ не приїжджають. Справа в тому, що діти Мірзояна не хочуть спілкуватися з його нинішньою дружиною Тонею Матвієнко.

Популярне

Схожі статті

Теж дівчинка: чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий ошелешив правдою про поповнення від Насті Каменських

У родині Лілії Ребрик та Андрія Дикого було поповнення завдяки Насті Каменських. Який вклад внесла співачка для зіркової пари ще декілька років тому?

Після Христини Соловій 49-річний Сергій Жадан закохався знову: хто нова впливова обраниця музиканта та поета

Схоже, 49-річний Сергій Жадан уже відновився після розставання з Христиною Соловій та знайшов собі нову пару. Щоправда, сам письменник про це ані словом не обмовився, але чутки ходять.

Ці речі вважалися символами достатку: бабусі показали, що було вдома у кожної родини в радянські часі (ФОТО)

Для нас вже звичні речі, які у радянські часи мали інше значення та більшу коштовність, ніж для сучасності. Які речі тоді дуже сильно цінувались?