“Воно вирішило за мене”: 55-річна Надія Матвєєва поділилась “дивом”, яке відбувається з її кучерями

Колишня українська ведуча програми "Все буде добре" Надія Матвєєва поділилась дивами, які кояться з її хвилястою зачіскою у віці 55 років: що призвело до такого стану?

Відома українська теле-, радіоведуча Надія Матвєєва, яка стала відомою завдяки телевізійним шоу “Все буде добре” та “Все буде смачно”. У свої 55 років зірка виглядає бездоганно – вона дотримується здорового образу життя, веде свої щоденники тренувань на YouTube. Надія веде активну участь у громадському житті – періодично здає кров для постраждалих, підтримує військових, волонтерить, відвідує мітинги разом із народом.

Нещодавно Надія Матвєєва виклала новий пост із фотографіями у своєму блозі, та поділилась дивом свого волосся. Всі пам’ятають та впізнають цю пухку хвилясту зачіску телеведучої, яка стала її фішкою та предметом пізнаваності. Але хоч раз ви бачили її з іншою зачіскою? Як коментує сама Надія, з її волоссям трапляється щось дивне все життя: вони відростають до певної довжини та що з ними не роби – далі не ростуть, хоча сама Матвєєва помічає зміну волосся в коренях, але довжина залишається все також на місці. Її влаштовує ця довжина, але дійсно дивний момент.

“Воно вирішило за мене. Коли я почала відрощувати волосся, думала: до якої довжини? А виявилось, що ось це максимум”.

У коментарях аудиторія підтримала ведучу та володарки хвилястого волосся поділились тими самими історіями з приводу зачіски:

“І у мене так само. Є конкретна довжина і все, більше ніяк. Його наче невидимі гноми обстригають…”

“І в мене так. Волосся саме вирішило, як йому комфортно”.

Надя Матвєєва поділилась «дивами», що відбуваються з її волоссям
Надя Матвєєва поділилась дивами, що відбуваються з її волоссям

З приводу медичних втручань Матвєєва запевняє аудиторію, що нічого в житті вона жодного разу “не різала”. Вона вважає, що пластичні операції – це вибір кожної жінки, якщо потрібно – робіть.

Надія вважає, що якщо це єдиний вихід, де тобі не допомагають ін’єкції або інші процедури, то чому би це не зробити. Проте, сама жінка має чудовий вигляд у своєму віці, як вона зізнається, що косметологічні ін’єкції були в її житті – ботокс, губи, перше, що вона зробила – носогубка.

Як пояснює ведуча, її перше косметологічне втручання було через великих хейт з боку аудиторії. А жінка, яка працює на телебаченні, як вважає сама Надія, має естетично виглядати.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.