Як виглядають красуні-дружини футболістів Шевченка, Реброва, Зінченка: модель, психологиня, журналістка

Футболісти – наша гордість. Найкращі зі спортсменів облаштовують особисте життя зі справжніми красунями. Та однієї зовнішності замало. Дівчатам до того ж потрібно бути доволі розважливими.

Андрій Шевченко

Улюбленець Лобановського вже 20 років поспіль живе у шлюбі з моделлю Крістен Пазік. Звісно, коли вийшла заміж за відомого українського футболіста, дівчина змушена була розпрощатися з успішною кар’єрою. Крістен подарувала коханому чоловіку один за одним аж чотирьох синів.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Сімейне гніздечко облаштували у Великобританії, де мають величезний власний будинок. От тільки діти один за одним випурхують звідти. Найстарший Джордан навчається в американському університеті. Крістіан мріє, як батько, грати за українську збірну з футболу. Лише Александр та Райдер поки поряд із батьками.

Сергій Ребров

Тренер збірної України з футболу перебуває у другому шлюбі. Нещодавно Сергій та Анна відзначили 8-річчя з дня весілля. За цей час психологиня спромоглася подарувати спортсмену двох синів Сашка та Микиту, які чудово ладнають зі своїм старшим братом Дмитром, який народився у Реброва з першою дружиною.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Анна молодша за чоловіка на 15 років. Звісно, нині своєю професією не займається. Натомість перетворилася на блогерку й розкручує власний Ютуб-канал, на якому розповідає про своє життя.

Олександр Зінченко

Футболіст із родиною нині перебуває у Лондоні, оскільки грає за “Арсенал”. Влада подарувала чоловіку двох донечок з інтервалом рівно у 2 роки. Нещодавно меншу Лею похрестили у Вінниці. До України взяли й старшу доньку Єву.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Олександр та Влада разом 3 роки. Чоловік налаштований прожити разом ще 97. До одруження молодичка працювала спортивною журналісткою. А ще пробувала сили в модельному бізнесі.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.