facebook

Як виглядають красуні-дружини футболістів Шевченка, Реброва, Зінченка: модель, психологиня, журналістка

Футболісти – наша гордість. Найкращі зі спортсменів облаштовують особисте життя зі справжніми красунями. Та однієї зовнішності замало. Дівчатам до того ж потрібно бути доволі розважливими.

Андрій Шевченко

Улюбленець Лобановського вже 20 років поспіль живе у шлюбі з моделлю Крістен Пазік. Звісно, коли вийшла заміж за відомого українського футболіста, дівчина змушена була розпрощатися з успішною кар’єрою. Крістен подарувала коханому чоловіку один за одним аж чотирьох синів.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Сімейне гніздечко облаштували у Великобританії, де мають величезний власний будинок. От тільки діти один за одним випурхують звідти. Найстарший Джордан навчається в американському університеті. Крістіан мріє, як батько, грати за українську збірну з футболу. Лише Александр та Райдер поки поряд із батьками.

Сергій Ребров

Тренер збірної України з футболу перебуває у другому шлюбі. Нещодавно Сергій та Анна відзначили 8-річчя з дня весілля. За цей час психологиня спромоглася подарувати спортсмену двох синів Сашка та Микиту, які чудово ладнають зі своїм старшим братом Дмитром, який народився у Реброва з першою дружиною.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Анна молодша за чоловіка на 15 років. Звісно, нині своєю професією не займається. Натомість перетворилася на блогерку й розкручує власний Ютуб-канал, на якому розповідає про своє життя.

Олександр Зінченко

Футболіст із родиною нині перебуває у Лондоні, оскільки грає за “Арсенал”. Влада подарувала чоловіку двох донечок з інтервалом рівно у 2 роки. Нещодавно меншу Лею похрестили у Вінниці. До України взяли й старшу доньку Єву.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Олександр та Влада разом 3 роки. Чоловік налаштований прожити разом ще 97. До одруження молодичка працювала спортивною журналісткою. А ще пробувала сили в модельному бізнесі.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.