Влад Яма знову з’являється на просторах соцмереж: танцюрист показав нові фото з сином, якого забрав у США

Український відомий хореограф Влад Яма покинув країну ще 2 роки тому і майже не з'являється у соцмережах, але зараз показав нове фото з сином: де зараз живе танцюрист, чим займається.

Український танцюрист Влад Яма, який став відомий завдяки телевізійним шоу “Танцюють всі”, “Україна має талант”, “Танці з зірками”. Зірка був улюбленцем публіки, але на початку повномасштабного вторгнення зробив свій вибір – виїхав з країни до США разом із дружиною Ліліан та сином Леоном.

Тепер хореограф більше не збирає мільйони лайків, а навпаки має обурену аудиторію, які вважають його втікачем. Проте, Яма з’являється у соцмережах дуже рідко та й дружину з сином показує вкрай мало. Тож, одна з останніх фото, якою поділився танцюрист – це фото з сином Леоном та батьком Миколою у своєму інстаграмі.

Влад Яма показав, як зараз виглядає його син, з яким живе за кордоном
Влад Яма показав, як зараз виглядає його син, з яким живе за кордоном

Як заперечує зірка, що він виїхав ще у той момент, коли можна було чоловікам перетинати кордон, а саме 24 лютого. Потім він казав, що перші дні вторгнення провів у запорізькій області, де допомагав своїм батькам евакуюватись. Тож, що насправді робив зірка у перші дні – точна не можемо знати.

Зараз Влад Яма мешкає у Маямі, штат Флоріда та продовжує свою кар’єру – займається танцями, викладає в студіях та проводить особисті уроки.

Декілька разів хореограф анонсував благодійні заходи, які проходили російською мовою. Проте, сам Влад розмовляє українською, у своєму блоці підписує фото українською та іноді англійською, а у своїх постав пише українською та перекладає все на англійську.

На день незалежності танцюрист привітав батьківщину та виклав пост з українським прапором та підписав:

“Перемоги, злагоди, добра, розуміння, справедливості та миру…”.

Також один з останніх його постів у блозі – старе фото та підпис, що гортаючи галерею він переконується як 2022 рік все змінив у його житті:

“І це не про геолокацію. Плани погляд… Але вірю, що добро переможе…”.

Нових фото у хореографа в пості взагалі не буває, всі, що ми можемо побачити в постах – 2022 рік, 2012. У своїх сторіс Влад іноді може показати нові фото, але це зазвичай пейзажі, син, але не він сам.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.