Настю Каменських знову розкритикували за образ: в якому одязі українська співачка з’явилась за кордоном

Колишня учасниця гурту "Потап і Настя" Каменських з'явилась на мексиканському шоу у вигляді, що спричинив фурор в Мережі: яку реакцію навколо себе зібрала співачка.

Українська співачка Настя Каменських, яка стала відомою завдяки гурту “Потап і Настя” з їх гумористичними хітами, які й досі полюбляють слухати як в Україні, так і за кордоном.

Коли гурт розпався у 2017 році та після цього співачка вже виступає самостійно зі своїми піснями та кліпами. Її чоловік Потап іноді пише тексти до її пісень.

У сольних виступах Настя (NK) підкорювала вже не тільки українську публіку. Після гастролей з піснею “Elefante” співачка підкорила латиноамериканську публіку, її гастролі виступи від Європи до Колумбії. Під її пісню танцювали в Італії, Іспанії, Туреччині, Румунії.

Після цього вдалого поєднання, в репертуарі Каменських все частіше з’являлась іспанська мова. Вона певний час вивчала іноземну спеціально задля того, щоб співати на неї.

Настю Каменських розкритикували за її недоречний образ
Настю Каменських розкритикували за її недоречний образ

Як запевняла артистка, вона хоче популяризувати українське по всьому світу якраз через свої пісні. Зараз ми знаємо вже такі треки Каменських, як: “Con amor se cura”, “Peligroso”, що також підкорюють західні країни.

Зокрема, нова пісня NK “Moloko”, яка дуже обурила українців своїм кліпом до цієї пісні, проте дуже підігріла латиноамериканську публіку, якій це поєднання якраз запало до душі.

Нещодавно українська співачка з’явилась на мексиканському шоу у дуже відвертому образі, яким знову обурила українську публіку, в коментарях всі бажаючи висловили свою думку з приводу її образу – мікро-сукня у білому кольорі з відкритим верхом, а зачіска – з бантиками. Аудиторія не зрозуміла цього наряду, та вважає недоречним так представляти Україну за кордоном.

Співачка має такий стиль – відверті наряди та відверті пісні. Лише згадаємо репертуар гурту “Потап і Настя” та слова до їх пісень. Тож, обурення публіки, хейт та непорозуміння Каменських вже бачить не перший раз. Співачка не забуває за кордоном свою країну та регулярно проводить аукціони, благодійні концерти, на яких заробляються кошти на потреби армії України.

Популярне

Схожі статті

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.