facebook

Настю Каменських знову розкритикували за образ: в якому одязі українська співачка з’явилась за кордоном

Колишня учасниця гурту "Потап і Настя" Каменських з'явилась на мексиканському шоу у вигляді, що спричинив фурор в Мережі: яку реакцію навколо себе зібрала співачка.

Українська співачка Настя Каменських, яка стала відомою завдяки гурту “Потап і Настя” з їх гумористичними хітами, які й досі полюбляють слухати як в Україні, так і за кордоном.

Коли гурт розпався у 2017 році та після цього співачка вже виступає самостійно зі своїми піснями та кліпами. Її чоловік Потап іноді пише тексти до її пісень.

У сольних виступах Настя (NK) підкорювала вже не тільки українську публіку. Після гастролей з піснею “Elefante” співачка підкорила латиноамериканську публіку, її гастролі виступи від Європи до Колумбії. Під її пісню танцювали в Італії, Іспанії, Туреччині, Румунії.

Після цього вдалого поєднання, в репертуарі Каменських все частіше з’являлась іспанська мова. Вона певний час вивчала іноземну спеціально задля того, щоб співати на неї.

Настю Каменських розкритикували за її недоречний образ
Настю Каменських розкритикували за її недоречний образ

Як запевняла артистка, вона хоче популяризувати українське по всьому світу якраз через свої пісні. Зараз ми знаємо вже такі треки Каменських, як: “Con amor se cura”, “Peligroso”, що також підкорюють західні країни.

Зокрема, нова пісня NK “Moloko”, яка дуже обурила українців своїм кліпом до цієї пісні, проте дуже підігріла латиноамериканську публіку, якій це поєднання якраз запало до душі.

Нещодавно українська співачка з’явилась на мексиканському шоу у дуже відвертому образі, яким знову обурила українську публіку, в коментарях всі бажаючи висловили свою думку з приводу її образу – мікро-сукня у білому кольорі з відкритим верхом, а зачіска – з бантиками. Аудиторія не зрозуміла цього наряду, та вважає недоречним так представляти Україну за кордоном.

Співачка має такий стиль – відверті наряди та відверті пісні. Лише згадаємо репертуар гурту “Потап і Настя” та слова до їх пісень. Тож, обурення публіки, хейт та непорозуміння Каменських вже бачить не перший раз. Співачка не забуває за кордоном свою країну та регулярно проводить аукціони, благодійні концерти, на яких заробляються кошти на потреби армії України.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.