Усі жінки Тараса Цимбалюка, не лише дружини: у списку колежанки-акторки, ще й дві учасниці “Холостяка”

Тарас Цимбалюк – доволі часто закохувався. З деякими дівчатам, що полонили його серце, актор навіть ставав на весільний рушник. Інших під вінець так і не повів. Хто ці красуні?

Ангеліна

Першою дружиною Тараса Цимбалюка стала однокурсниця. Молодята зустрічалися 2 роки, а потім побралися. Актор перебрався жити у квартиру Ангеліни. З ентузіазмом узявся доводити оселю до ладу, зробивши власним коштом ремонт.

Та бабуся й мама дружини весь час пиляли зятя. Урешті за півтора року спільного життя кохана зажадала переїхати до Америки. То благовірний придбав їй квиток і попрощався назавжди.

Вікторія Варлей

Хто уважно дивився “Холостяк 12”, пам’ятає цю учасницю. Актори працювали разом у серіалі “Суперкопи”. Там і зблизилися, хоча Цимбалюк на той момент ще носив обручку. Роман тривав 3 роки. За цей час закохані багато разів сварилися й мирилися.

Усі дівчата, в яких закохувався Тарас Цимбалюк

Схоже, розлучилися не дуже добре. Коли Тарас побачив, що колишня виклала спільні світлини в Інсті, розлютився й побажав вилетіти з шоу якомога швидше. Варлей у боргу не залишилася, назвавши Цимбалюка “мавпою”.

Дарина Петрожицька

Під час участі в талант-шоу “Танці з зірками” актор несподівано зіткнувся на паркеті з колегою, з якою колись крутив шури-мури. Було схоже на те, що дівчина була не проти поновити стосунки, але пізно – наш герой уже був закоханий в іншу.

Усі дівчата, в яких закохувався Тарас Цимбалюк

Тіна Антоненко

Під час прямих ефірів Цимбалюк постійно нагадував про свої стосунки з візажисткою. Навіть зробив пропозицію руки й серця на паркеті, подарувавши обручку та величезний букет квітів. На жаль, родинна ідилія тривала лише 1 рік. Знаменитий чоловік знову подався у вільне плавання.

Усі дівчата, в яких закохувався Тарас Цимбалюк

Світлана Готочкіна

Ще одна учасниця “Холостяка”, яка вилетіла з проєкту після першого ж епізоду, заполонила серце актора, здається, надовго. Познайомилися вони в мережі, ставлячи вподобайки одне одному.

Усі дівчата, в яких закохувався Тарас Цимбалюк

Коли врешті відбулася перше телефонна розмова, проговорили 4 години поспіль. Цимбалюк втямив, що з цією жінкою йому дуже легко й затишно. Тож тепер вони разом, щоправда, оформлювати свої стосунки офіційно не поспішають.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.