“Приїхали!”: Алан Бадоєв показав рідкісні фото зустрічі з дорослим сином і донькою від Жанни Бадоєвої (ФОТО)

Відомий український режисер і продюсер Алан Бадоєв нещодавно поділився радісною новиною та зворушливими фотографіями у своїх соціальних мережах.

Після тривалої розлуки він нарешті зустрівся з дорослими дітьми – 21-річним сином Борисом і 19-річною донькою Лолітою. Ця зустріч стала справжньою подією, адже зібралися вони за кордоном, далеко від звичних місць.

Алан Бадоєв завжди підтримував теплі стосунки зі своїми дітьми, але через насичений графік роботи та різні обставини вони не мали можливості бачитися так часто, як хотілося б. Остання зустріч відбулася аж чотири роки тому. Ось чому цей момент став особливим для всієї родини.

Раніше зірковий кліпмейкер розповідав, що його діти живуть в Італії. Донька навчається в школі, а син знімає власний фільм. Також він зазначав, що повертатися в Україну вони не планують.

Сімейні фото, які зворушили шанувальників

На знімках, опублікованих Аланом у соцмережах, видно, як всі троє насолоджуються компанією один одного. Їхні обличчя сяють від щастя, а атмосфера сповнена любові та тепла.

“Це мить бездоганного щастя і вона безумовна”, – констатує режисер.

Родинне возз’єднання відбулося за кордоном, що додало особливої романтики та екзотики цій події. Нові враження, спільні прогулянки та вечори стали чудовою можливістю для зміцнення сімейних зв’язків. Вони разом досліджували нові місця, насолоджувалися місцевою кухнею та створювали спогади, які залишаться з ними на все життя.

Новина зворушила численних шанувальників режисера, які висловили свою підтримку та радість у коментарях. А ще шанувальники відрили для себе схожість зовнішності нерідного сина з названим батьком та юної доньки з матір’ю.

Нагадаємо, що Алан та Жанна Бадоєви у розлученні підтримують тісні зв’язки.

Часто можна почути звинувачення на адресу режисера у подвійних стандартах, тому що він не критикує колишню дружину, яка працює в росії, за замовчення подій в Україні.

Популярне

Схожі статті

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.