facebook

Є своє футбольне мініполе і розарій: де живе Тіна Кароль та як виглядає її будинок – дістався їй в подарунок

Тіна Кароль обрала для себе життя не в місті, а в тихому та спокійному селищі. Будинок зірки настільки великий, що там можуть жити відразу кілька сімей. Втім, проживає там співачка одна.

Тіна Кароль почала будувати свій будинок у 2008 році. На той час вона була заміжньою за своїм продюсером Євгеном Огіром. Подружжя планували побудувати затишне сімейне гніздечко, де вони могли б жити зі своїм маленьким сином. Втім, так не трапилося.

У 2013 році Євген Огір помер від онкології. На той момент будинок був вже побудовний, та потребував ще внутрішніх робіт та ремонту, який Тіна була змушена дороблювати сама.

Як виглядає будинок відомої української співачки Тіни Кароль
Як виглядає будинок відомої української співачки Тіни Кароль

У величезному будинку на 350 кв.м, де мала жити щаслива родина, вже багато років поспіль Тіна Кароль живе одна.

Як виглядає будинок Тіни Кароль

Будинок Тіни Кароль розташований у селищі Зазим’я, що на Київщині. Будинок на 3 поверхи має загальну площу 350 кв.м, а навколо будинку розташована ще земельна ділянка площею 20 соток. На цій території розташований невеликий город, де співачка вирощує свіжі овочі та зелень, плодовий сад, розарій і невеличке футбольне поле.

Як виглядає будинок Тіни Кароль
Як виглядає будинок Тіни Кароль

Сам будинок дуже просторий, ремонт виконаний у сучасному стилі. Крім кухні, ванних кімнат, спалень та вітальні там є кілька нестандартних кімнат. Так, у будинку Кароль досі є кабінет її померлого чоловіка, де вона все залишила так, як було при його житті. Також у співачки є окрема кімната для нагород і подарунків від прихильників.

Де живе Тіна Кароль
Як виглядає будинок Тіни Кароль

Крім того, у своєму будинку Тіна облаштувала справжній спортивний зал, де вона займається щоранку.

Де живе Тіна Кароль
Як виглядає будинок Тіни Кароль

У величезному будинку Тіна проживає одна, адже її 15-річний син Веніамін ще з 7 років живе у Лондоні і приїжджає додому лише на канікули. Звісно, порядок в особняку співачка підтримує не сама, у неї є помічники по дому. Так, Кароль має помічницю, яка прибирає і готує їжу. Окремо є садівник, який підтримує порядок в саду та городі.

 

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.