Українські зірки значно змінилися з часів початку своєї кар’єри: Козловський, Білик, Потап, Полякова (ФОТО)

Час змінює всіх, і українські зірки не є винятком. Віталій Козловський, Ірина Білик, Потап і Оля Полякова — ці імена відомі кожному українцю, і їхні кар'єри, які починалися ще багато років тому.

Зміни, які відбулися з ними за цей час, помітні як у зовнішності, так і у творчості. Подивімось, як еволюціонували ці знаменитості.

Віталій Козловський

Віталій Козловський почав свою музичну кар’єру у 2002 році після перемоги на телевізійному конкурсі “Караоке на майдані”.  На початку кар’єри Віталій мав скромний вигляд і завжди виглядав природно.

З часом Козловський змінився не тільки як артист, але і як людина.

Віталій Козловський. Скриншот фото з Мережі

Ірина Білик

Ірина Білик — одна з найвідоміших співачок України, яка почала свою кар’єру ще в кінці 80-х років. На початку своєї кар’єри Ірина була відома своїм романтичним стилем та природною красою.

З роками Білик зазнала значних змін у зовнішності, які часто викликали обговорення у ЗМІ. Вона експериментувала з різними стилями макіяжу, зачісками та навіть пластичними операціями.

Ірина Білик. Скриншот фото з Мережі

Потап

Олексій Потапенко, відомий під псевдонімом Потап, почав свою кар’єру як учасник реп-гурту “Вхід у змінному взутті”. На її початку репер Потап виглядав як типовий хлопець з району — простий і незамаскований.

З роками Потап значно змінив свій імідж. Ставши більш зрілим, він перетворився на респектабельного та успішного бізнесмена.

Потап. Скриншот фото з Мережі

Оля Полякова

Оля Полякова, відома як “Королева ночі”, розпочала свою кар’єру в шоу-бізнесі у 2000-х роках. На початку вона була відомою як співачка з чудовими вокальними даними і яскравою зовнішністю. Її перші виступи були досить скромними.

Сьогодні Оля Полякова відома своїми епатажними образами, екстравагантними костюмами та неймовірними шоу.

Оля Полякова. Скриншот фото з Мережі
Оля Полякова. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

“Татусі не в курсі”: чоловіки Ксенії Мішиної і Таянни забули не лише про жінок, але й синами не цікавляться

Ксенія Мішина ростить сина без чоловіка, Таянна трішки була заміжня, а тепер самотня матуся. Чи згадують про нащадків татусі та чи спілкуються з синами зіркових мам?

Додаю до аґрусу один інгредієнт з городу й отримую варення ідеального кольору: такої смакоти багато не буває

Щойно достигає аґрус, треба збирати плоди й братися до приготування варення. Якщо додати вишневе листя, вийде просто королівський смарагдовий відтінок солодощів.

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.