Колишній чоловік Ані Лорак одружився втретє: нова дружина-модель Мурата Налчаджиоглу показала обручки (ФОТО)

Ексчоловік колишньої відомої співачки Ані Лорак одружився втретє, чим похизувався у своєму блозі. Хто тепер зайняв місце у серці Мурата Налчаджіоглу?

Турецький та український бізнесмен, який понад дев’ять років перебував у шлюбі зі співачкою Ані Лорак – знову одружився.

Ресторатор проживає в Україні половину свого життя та веде свій бізнес – ресторани, нічні клуби, пляжні комплекси, які відкривав разом зі своєю коханою Кароліною. Пара одружилась в Києві у 2009 році та переважну більшість часу проводила в Україні. Через два роки у подружжя народилась дочка Софія, хресником якої став російський співак Філіп Кіркоров.

Протягом всього подружнього життя пара розвивала бізнес разом – відкриття першого в Україні 3D ресторану, пляжного комплексу “Biruza Beach Club”, декілька ресторанів.

Проте у 2018 році щасливе подружнє життя зрадниці та бізнесмена закінчилось, Мурата було помічено за зрадою, поки дружина виступала в іншій країні. У цьому ж році була офіційна заява від подружжя, що вони більше не разом і тепер розлучаються. Після цього Ані Лорак востаннє приїхала на батьківщину, щоб забрати доньку.

Невдовзі Мурат одружився вдруге з українською візажисткою Лілією Реус. Їх шлюб тривав недовго і причиною стала зрада чоловіка з моделлю та ведучою Анастасією Фоксі, з якою він і досі зараз. Проте, сам Мурат запевняв у своєму блозі, що Настю він навіть і не знав до рішення про розлучення.

Сьогодні, 21 червня Мурат Налчаджіоглу опублікував спільну сторіс у своєму інстаграмі з третьою обраницею – він одружився з Анастасією, про відносини між ними він заявив нещодавно. На відео ми бачимо пару, яка красується своїми обручками десь біля басейну з видом на гори – відпочивають в Туреччині. Публікація підписана:

“Чоловік. Мій”.

Пара зустрічалась певний час після розлучення Мурата, але потім повідомляли про розставання, разом у відносинах вони завели цуцика. Після дня народження бізнесмена, пара знову почала публікувати сумісні фото та публікації.

Колишній чоловік Ані Лорак повідомив, що одружився
Колишній чоловік Ані Лорак повідомив, що одружився

Мурат Налчаджіоглу з самого початку повномасштабного вторгнення показує свою позицію в підтримку України та засуджує дії окупантів. Він допомагає військовим, постраждалим та займається волонтерством. Ба більше, бізнесмен не покидає країну та не планує виїжджати, вважає Україну своєю батьківщиною.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.

Теж дівчинка: чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий ошелешив правдою про поповнення від Насті Каменських

У родині Лілії Ребрик та Андрія Дикого було поповнення завдяки Насті Каменських. Який вклад внесла співачка для зіркової пари ще декілька років тому?