Як виглядає жінка, що народила Лізу і Гаррі Галкіних: це не Алла Пугачова, а сурогатна матір, якій заплатили

Хто був сурогатною мамою для зіркового подружжя Алли Пугачової та Максима Галкіна: як виглядає жінка, яка ощасливила пару двійнятами - Лізою та Гаррі.

Російська актриса, співачка, режисерка та телеведуча Алла Пугачова має вже четвертий шлюб у своєму житті – з російським гумористом Максимом Галкіним. Пара почала таємно зустрічатись, коли йому було 25, а їй 52 роки, але не дивлячись на велику різницю у віці, а саме – 27 років, вони разом вже багато часу. Одружилась пара вже у 2011 році та почали будувати сімейне щастя.

Алла Пугачова вже мала на той час доньку, яку народила ще у 1971 році – Христину Орбакайте. Але подружжя хотіло спільних дітей, тому вони звернулись до сурогатної матері за допомогою. 30-річна жінка з міста Казань Олена Ширініна погодилась на пропозицію подружжя та виносила парі двійню – дівчинку та хлопчика, яких назвали Ліза та Гаррі. Двійнята народились у 2013 році.

Як виглядає жінка, яка народила дітей Пугачової
Як виглядає жінка, яка народила дітей Пугачової

Пугачова та Галкін рідні батьки своїх дітей, тому що для сурогатного материнства використовувались їх біологічні матеріали – як зізнавалась артистка, вона задовгі роки ще до рішення з приводу спільних дітей пройшла у лікарні процедуру заморожування яйцеклітин.

Довгий час зіркова пара приховувала хто ж є сурогатною мамою, яка ощасливила пару. Але пізніше вже стало відомо хто ця жінка, яка навіть не відмовилась дати коментар з приводу що вона відчувала у цей час. Як казала Олена, що вона із самого початку налаштовувала себе, що це не її діти, а вона допомагає іншим стати батьками.

“Я просто допомагаю їх виносити. Це їхні діти. Мені не було важко віддавати, тому що я знала, що я роблю щасливими батьками інших”.

Як виглядає жінка, яка народила дітей Пугачової
Як виглядає жінка, яка народила дітей Пугачової

Так подружжя отримало спільне сімейне щастя. Тепер разом із дітьми вони всюди – подорожі, свята. Зараз вся сім’я перебуває в Ізраїлі вже два роки, двійнята, яким в цьому році буде по 11 років, ходять до школи.

На святкування 48-річчя Галкін поділився новим фото з сім’єю – діти вже подорослішали та стали дуже схожими на батьків. Ліза – вилита Алла із приємним довгим світлим волоссям, а Гаррі – копія батька з темними очима та каштановим волоссям.

Як виглядає жінка, яка народила дітей Пугачової
Як виглядає жінка, яка народила дітей Пугачової

Популярне

Схожі статті

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.