Годує не найкориснішим обідом: 42-річна Фреймут показала, як її старша донька ставиться до молодшого брата

Відома українська журналістка та ведуча Ольга Фреймут показала стосунки свого молодшого сина та найстаршої доньки. Зіркова мама виховала люблячу сестру.

Ольга Фреймут, відома українська журналістка та телеведуча, крім успішної професійної кар’єри, зуміла побудувати міцну та щасливу родину. Вперше знаменитість стала мамою 18 років тому, коли народила старшу доньку Злату Мітчелл.

Також зірка вітчизняної журналістики виховує двох дітей від свого чоловіка Володимира Локотка. Про Євдокію та Валерія відомо не так багато, як того б хотілося шанувальникам зірки. Втім, час від часу Ольга Фреймут таки демонструє їхнє сімейне життя.

Як виглядає син Фреймут

Так, наприклад, нещодавно знаменита ведуча опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм світлину, на якій можна помітити її сина Валерія. Раніше Ольга Фреймут ніколи не показувала свого сина на публіку, хоча молодша донька з’являлась у блозі частіше.

Ольга Фреймут показала, як виглядає її син і які в нього стосунки зі старшою сестрою
Ольга Фреймут показала, як виглядає її син і які в нього стосунки зі старшою сестрою

А тепер українська зірка вирішила познайомити шанувальників ще і зі своїм сином. Ольга Фреймут показала, як хлопчик обідає. За словами журналістки, того дня з Валерієм сиділа його старша сестра Злата. Ймовірно, дівчина вирішила надіслати мамі фотозвіт і показати, як вони разом розважаються.

На світлині Валерій смакує спагеті з томатним соусом. Ольга Фреймут жартома зазначила, що так буває, коли за няню залишається її найстарша донька. Можна зробити висновок, що дівчина часто допомагає мамі, адже любить проводити час із братом і сестрою.

Ольга Фреймут показала, як виглядає її син і які в нього стосунки зі старшою сестрою
Ольга Фреймут показала, як виглядає її син і які в нього стосунки зі старшою сестрою

Наразі зіркова родина Ольги Фреймут живе у Лондоні, а ось її найстарша донька Злата Мітчелл перебуває в іншій країні. Дівчина навчається в американській школі, а тому більшу частину часу проводить саме у США.

Популярне

Схожі статті

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.