Не лише троянди та огірки: господарочка Тіна Кароль виростила на своєму обійсті заморський плід – ананас

Тіна Кароль частенько робить фоторепортажі з власного городу. На обійсті у співачки є і полуниця, і черешня. Завжди достигають овочі. Тепер же зірка вразила новиною – виростила навіть ананас.

Тіна Кароль похвалилася цьогорічним урожаєм. На грядках вже наливаються силою огірки. А доріжка до городу пролягає крізь гарний розарій. Та співачці закортіло мати щось екзотичне, от і спробувала виростити… ананас.

На диво, заморський фрукт добре прийнявся в українському чорноземі. Він навіть дав перші плоди. Тіна й назву для цього сорту придумала, назвавши плоди “київськими ананасами”.

Тіна Кароль виростила ананас

Зірка частенько проводить віртуальні екскурсії власним обійстям. Тож окрім ананасового раю можемо побачити ще й трояндовий. Кароль сама була приголомшена, як гарно розквітли червоні троянди в арці.

Ще й пелюсток насипали на кругленький острівець. Тож вийшло просто ідеальне місце для освічення в коханні. Та в цьому райському куточку можна навіть давати шлюбні обітниці один одному!

Тіна Кароль виростила ананас

А після розпису пити шампанське з екологічно чистим ананасом із власної грядки. Одним словом, для щастя усе готове. Столи ж ломитимуться від наїдків, зготовлених з овочів та фруктів, вирощених дбайливими ручками господині.

Десь у цьому трояндовому буянні приховується 3-поверховий будинок знаменитості. Оскільки довелося планувати все самій, у Тіни все продумано до найменших дрібниць. Тут і спортивна зала, і басейн. Навіть виділено кімнату для численних статуеток, які співачка отримувала у конкурсах.

Тіна Кароль виростила ананас

Всі концертні сукні та вишукане взуття до них теж акуратно розміщені у гардеробній. За цим одягом можна простежити всю сценічну діяльність артистки. На 3 поверх зазвичай гостям зась.

У цій царині міститься спальня Тіни, в якій вона розмістила не лише велике зручне ліжко, але й поставила посеред кімнати ванну. А ще знайшлося містечко для білого рояля. Тож усе, що потрібно, завжди під рукою.

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.