Онука Софії Ротару показала модний подарунок за 32 тисячі гривень, який сподобався її бабусі-співачці (ФОТО)

Софія Ротару зникла з українського інфопростору, проте її онучка Соня, яка мешкає у США, активно веде свій блог, який підтримує народна артистка.

Українська народна артистка Софія Ротару вже певний час не виходить на публіку та ніде не бере участі. Тож співачка зникла з інфопростору та ніяк не висловилась, коли в окупованому Криму “міська влада” повідомила про те, що хочуть забрати її віллу Софія, що розташована у Ялті на самому узбережжі.

Сестра актриси нещодавно давала коментар, що Софія Ротару перебуває у себе вдома – в київській області, разом зі своїм сином. Але сама співачка вже давно нічого не публікує у своєму блозі та не показує себе.

Проте, онучка Ротару 23-річна Соня Євдокименко регулярно веде свої соцмережі. Дівчина займається моделінгом та живе за кордоном у США. Здобуває освіту у сфері мистецтва. Соня вже брала участь у зйомках для глянцевих журналів та отримує коштовні подарунки від брендів.

Онучка Ротару похизувалась модним подарунком
Онучка Ротару похизувалась модним подарунком

Нещодавно у своєму блозі вона поділилась новими фото. На першому дівчинка позує для фото, тримаючи в руках сумку від бренду Celine, яка коштує пар тисяч доларів. Далі на фото дівчинка показує як вона мандрує, займається спортом та саморозвитком, читаючи книжки. На останньому фото Соня показала подарунок від бренду Jimmy Choo – нові босоніжки. У листі до Софії було написано:

“Дорога Софія, ми сподіваємося, що вам сподобаються ваші нові туфлі – не можемо дочекатися, щоб побачити – як ви їх стилізуєте! З любов’ю і найкращими побажаннями, ваші друзі з Jimmy Choo”.

Онучка Ротару похизувалась модним подарунком
Онучка Ротару похизувалась модним подарунком

На цей допис відреагувала бабуся онучки – Софія Ротару, яка не з’являється на своїй сторінці, але поставила лайк на пост дівчини. В інтернет-магазинах оригінальні кожані босоніжки Jimmy Choo мають ціну понад 700-800 євро (у гривнях це понад 30 тисяч).

Онучка Ротару похизувалась модним подарунком
Онучка Ротару похизувалась модним подарунком

Соня зустрічалась чотири роки з відомим ІТ-підприємцем Денисом Ждановим, який був на 13 років старший за неї, але нещодавно вони повідомили про розрив відносин. Зараз дівчинка з’явилась у своєму блозі в обіймах із загадковим чоловіком, на фото вона привітала коханого з днем народження. Але хто цей чоловік – невідомо.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?