facebook

Як виглядає чоловік померлої Анастасії Заворотнюк, який тепер сам виховує 5-річну доньку: почорнів від горя

Чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов важко переживає втрату дружини. Чоловік, який тепер сам виховує 5-річну доньку, помітно змарнів та постарів за останній місяць.

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк пішла з життя 30 травня 2024 року. Жінка 5 років боролася з важкою онкологічною хворобою і, врешті, померла. Чоловік Анастасії фігурист Петро Чернишов був поряд з нею у складні часи і не залишав її навіть в останні дні життя.

Чоловік онкохворої Заворотнюк розповів про розставання і натягнуті стосунки з падчеркою
Як виглядає чоловік померлої Анастасії Заворотнюк, який тепер сам виховує 5-річну доньку

Поховання Анастасії Заворотнюк відбувалося у москві. Крім родини акторки, попрощатися з нею прийшли сотні її прихильників. Очевидці запевняють, що Петро Чернишов виглядав розбитим і ледь тримався на церемонії.

Як виглядає чоловік померлої Анастасії Заворотнюк, який тепер сам виховує 5-річну доньку
Як виглядає чоловік померлої Анастасії Заворотнюк, який тепер сам виховує 5-річну доньку

Після смерті Заворотнюк фігурист помітно “здав”. Чоловік виглядає виснаженим і постарілим.

Як виглядає чоловік померлої Анастасії Заворотнюк, який тепер сам виховує 5-річну доньку
Як виглядає чоловік померлої Анастасії Заворотнюк, який тепер сам виховує 5-річну доньку

Варто відзначити, що у Петра є чудова мотивація жити далі – у нього залишилася 5-річна донька Міла від коханої дружини. Цікаво, що на похороні Заворотнюк дівчинки не було. Втім, папараці зафіксували, як на наступний день 5-річну Мілу привели на могилу матері її бабуся і старша сестра.

Сім'я на другий день після похорону привела на могилу Заворотнюк її маленьку дочку
Сім’я на другий день після похорону привела на могилу Заворотнюк її маленьку дочку

Історія кохання Анастасії Заворотнюк і Петра Чернишова

Історія кохання цієї пари надихаюча, але дуже сумна. Анастасія і Петро познайомилися у 2007 році на шоу “Танці на льду”. Пізніше вони зізналися, що це було кохання з першого погляду.

На той момент Анастасії та Петру було по 36 років. Вони обоє має невдалий шлюб за плечима та великий досвід у любовних стосунках. Вже через рік Петро Чернишов зробив акторці пропозицію руки і серця і подарував каблучку з великим діамантом.

У вересні 2008 року закохані побралися, а через місяць вони повінчалися.

Анастасія Заворотнюк вже четвертий рік бореться з раком головного мозку
Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов

Пізніше подружжя зрозуміли, що хочуть мати спільну дитину. Завагітніти природнім шляхом у них не вийшло, тому Заворотнюк наважилася на штучне запліднення. Так, у 2019 році на світ з’явилася маленька Міла. Вже через кілька місяців після народження дитини Заворотнюк дізналася про свій страшний діагноз. Тоді в Мережі обговорювали. що саме ЕКЗ могло стати причиною виникнення раку. Втім, експерти запевняють, що штучне запліднення ніяк не могло стати причиною онкологію, втім, якщо на період заплідення пухлина вже була, вагітність могла спровокувати її активний ріст.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.