facebook

Переможець “Холостячки” Еллерт в Америці до приїзду Мішиної вивчився на дальнобійника: може на фурі покатати

Переможець першого сезону "Холостячка" Олександр Еллерт рекламує в Америці отримання прав на дальнобійника: де зараз колишня зірка та чому зник з українського інфопростору.

Олександр Еллерт, який здобув перемогу у 1 сезоні шоу “Холостячка” та став завдяки цьому відомим, колишній сценарист проєкту “Квартал 95” та комік. Зараз проводить стендапи та нагадує про себе у своєму блозі.

Після “Холостячки” Еллерт та акторка Ксенія Мішина деякий час були разом, під час зйомок “Холостячка. Життя після проєкту” вони повідомили, що не лише зустрічаються, а й живуть разом, подорожують разом. Пара доповнювала один одного та кожний навчився за ці відносини чомусь новому. Наприклад, Олександр, після того, як з’їхався з Ксенією, почав медитувати та відмовився від споживання м’ясних продуктів. Вони були разом приблизно рік і за цей час встигли познайомити між собою дітей та подорожували всі разом.

Але через деякий час почали ходити чутки, що Еллерт та Мішина більше не разом, на що пара відповідала, що цей фейк і вони разом. Але дійсно пройшло небагато часу, як Ксенія опублікувала пост та зізналась, що більше з переможцем проєкту вони не разом. Попросила від аудиторії тишу, щоб вона пережила цей етап життя і також зазначила, що рік стосунків з Олександром були не дуже радісними, що насправді, вона пережила багато різних моментів. Якби про них хтось знав – зняли б фільм драму, як коментувала актриса.

Зараз жінка продовжує самостійно виховувати маленького сина, 12-річного Платона, та не має відносин. Хоча на запитання до зірки, чи є зараз у неї хтось, вона відповідала завуальвано, натякаючи, що вона не розповість зараз, якщо хтось і є.

Переможець "Холостячки" Еллерт показав свої успіхи в Америці
Переможець “Холостячки” Еллерт показав свої успіхи в Америці

А сам Олександр Еллерт таємниче зник з країни, хоча він на початку повномасштабного вторгнення допомагав Ксенії та її сину, завдяки йому вони змогли виїхати з Києва у більше безпечне місце і ця новина спричинила одразу чутки від аудиторії, бо всі сподівались, що зіркова пара знову буде разом.

Але цього не сталось. Ксенія з сином повернулись до Києва, а Олександр виїхав з країни до США. Як припускаються ЗМІ, він виїхав під час проведення концертів до Дня Незалежності, а потім не повернувся до України.

Колишня українська зірка в основному спілкується у своєму блозі російською мовою, ба більше, проводить турне з концертів-стендапів, які також проходять мовою окупантів.

А вчора Олександр опублікував пост, де рекламує отримання прав на дальнобійника.

Переможець "Холостячки" Еллерт показав свої успіхи в Америці
Переможець “Холостячки” Еллерт показав свої успіхи в Америці

Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном вирушила на канікули в США – до Нью-Йорку та розповіла вже у своєму блозі, о вони встигли побачити, як загубили речі та який складний переліт в них був.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.