Переможець “Холостячки” Еллерт в Америці до приїзду Мішиної вивчився на дальнобійника: може на фурі покатати

Переможець першого сезону "Холостячка" Олександр Еллерт рекламує в Америці отримання прав на дальнобійника: де зараз колишня зірка та чому зник з українського інфопростору.

Олександр Еллерт, який здобув перемогу у 1 сезоні шоу “Холостячка” та став завдяки цьому відомим, колишній сценарист проєкту “Квартал 95” та комік. Зараз проводить стендапи та нагадує про себе у своєму блозі.

Після “Холостячки” Еллерт та акторка Ксенія Мішина деякий час були разом, під час зйомок “Холостячка. Життя після проєкту” вони повідомили, що не лише зустрічаються, а й живуть разом, подорожують разом. Пара доповнювала один одного та кожний навчився за ці відносини чомусь новому. Наприклад, Олександр, після того, як з’їхався з Ксенією, почав медитувати та відмовився від споживання м’ясних продуктів. Вони були разом приблизно рік і за цей час встигли познайомити між собою дітей та подорожували всі разом.

Але через деякий час почали ходити чутки, що Еллерт та Мішина більше не разом, на що пара відповідала, що цей фейк і вони разом. Але дійсно пройшло небагато часу, як Ксенія опублікувала пост та зізналась, що більше з переможцем проєкту вони не разом. Попросила від аудиторії тишу, щоб вона пережила цей етап життя і також зазначила, що рік стосунків з Олександром були не дуже радісними, що насправді, вона пережила багато різних моментів. Якби про них хтось знав – зняли б фільм драму, як коментувала актриса.

Зараз жінка продовжує самостійно виховувати маленького сина, 12-річного Платона, та не має відносин. Хоча на запитання до зірки, чи є зараз у неї хтось, вона відповідала завуальвано, натякаючи, що вона не розповість зараз, якщо хтось і є.

Переможець "Холостячки" Еллерт показав свої успіхи в Америці
Переможець “Холостячки” Еллерт показав свої успіхи в Америці

А сам Олександр Еллерт таємниче зник з країни, хоча він на початку повномасштабного вторгнення допомагав Ксенії та її сину, завдяки йому вони змогли виїхати з Києва у більше безпечне місце і ця новина спричинила одразу чутки від аудиторії, бо всі сподівались, що зіркова пара знову буде разом.

Але цього не сталось. Ксенія з сином повернулись до Києва, а Олександр виїхав з країни до США. Як припускаються ЗМІ, він виїхав під час проведення концертів до Дня Незалежності, а потім не повернувся до України.

Колишня українська зірка в основному спілкується у своєму блозі російською мовою, ба більше, проводить турне з концертів-стендапів, які також проходять мовою окупантів.

А вчора Олександр опублікував пост, де рекламує отримання прав на дальнобійника.

Переможець "Холостячки" Еллерт показав свої успіхи в Америці
Переможець “Холостячки” Еллерт показав свої успіхи в Америці

Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном вирушила на канікули в США – до Нью-Йорку та розповіла вже у своєму блозі, о вони встигли побачити, як загубили речі та який складний переліт в них був.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.