Мадонна, Шер, Бейонсе ще ті каверзулі: вимагають кімнату для перук, супроводження копів, мовчазного водія

Кожна зірка висуває організаторам концерту райдер – список вимог, обов'язкових до виконання. Часто-густо доходить до крайнощів. Поцікавмось, що замовляють артисти собі у гримерку.

Мадонна

65-річна зірка ніколи не сяде після когось на унітаз. Тож під час туру їй мають замінити сидіння на особисте. Першим ділом співачка перевіряє цю вимогу. Іноді трапляється, що прибуває на гастролі з цілою купою власних речей. Доходить навіть до диванів та інших меблів.

Світові знаменитості здивували чудернацькими райдерами

Ріанна

У цієї 36-річної співачки теж забаганки нічогісінько. Якось зірка зажадала підготувати 11 гримерних. Одна мала бути пристосована для відпочинку. Там повинні були поставити великий диван, а також вовняний килим із тваринним візерунком, щоб Ріанна могла ходити по ньому босоніж. Подушки організатори концерту мали підібрати в тон ковдрі, а на вікна почепити темні штори.

Світові знаменитості здивували чудернацькими райдерами

Кеті Пері

У 39-річної співачки чимало вимог. Її райдер складає аж 45 сторінок. Гримерку мають обов’язково облаштувати у кремових кольорах. Кімната має бути прикрашена живими квітами, але гвоздикам у вазах бути зась. Водій не повинен й рота роззявляти. Хіба що відповісти на запитання. А на знімальному майданчику має перебувати не більш як 10 осіб.

Світові знаменитості здивували чудернацькими райдерами

Бейонсе

42-річній знаменитості теж не йметься. Артистка вимагає дотримання температурного режиму у гримерці на рівні 25,6 градуса. У ванній їй мають приготувати відразу 4 рушники. За прикладом Мадонни співачка возить за собою власні сидіння для унітаза.

Світові знаменитості здивували чудернацькими райдерами

Крістіна Агілера

43-річна зірка вимагає супроводу її автівки поліціянтами, щоб раптово дорогою з аеропорту не втрапити у затор.

Світові знаменитості здивували чудернацькими райдерами

Шер

Співачці хоч і 78 років, але вона продовжує активну концертну діяльність. Оскільки зірка доволі часто змінює перуки, то вимагає виділяти їй окрему кімнату для зберігання такого важливого для неї багажу.

Світові знаменитості здивували чудернацькими райдерами

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.