Наталя Могилевська розповіла, як проводить час її родина, коли вдома вимикають світло

Зірка українського шоубізнесу, Наталя Могилевська – мати двох доньок та кохана людина, розповіла, як її сім'я проводить час, коли немає світло та чим вони займаються.

Українська співачка Наталя Могилевська тепер має велику родину – на початку повномасштабного вторгнення, вони разом із чоловіком вдочерили двох дівчаток. Щаслива мати розповіла про це не одразу, вони з чоловіком тримали цю інформацію у секреті.

У пари тепер дві маленькі донечки – Софія та Мішель, яких взяли у віці десяти та двох років. Як коментувала співачка, ці дівчата мають непросто історію та їм ще потрібно оговтатись від всього, що вони пережили. Тому Наталя Могилевська не показує їх фото, де будуть видно обличчя. Як коментувала артистка – це краще для них.

– Могилевська поділилася, як проводить час без світла
– Могилевська поділилася, як проводить час без світла

Співачка живе з коханим Валентином вже декілька років, але також не показує публіці його обличчя та не розповідає за його особистість. Як відомо, пара живе у дачному масиві на березі Дніпра в Києві та має свій великий дім.

Зараз співачка має справжню велику родину –  коханий, двоє діток та пес – Айка, який став популярним та затребуваним. Під час відключення світла у Києві, що може бути на добу по декілька разів, Наталя поділилась, що вся сім’я бореться за можливість вигуляти собаку. Тепер для Айки настав зірковий час, по словах співачки, песик тепер гуляє в два рази більше, бо коли немає світла – батьки не можуть працювати, а у старшої донечки зупиняється навчальний процес.

Співачка опублікувала пост із песиком Айкою, де вони на березі Дніпра. Щаслива родина проводить час разом, поки переживають блекаути. На фото співачка позує разом із чорним песиком, навколо них природа – ріка, дерева, позаду дім. Як коментує Наталя:

“У нас боротьба в сім’ї за собаку”.

У коментарях аудиторія помітила, що співачка змінилась у настрої останнім часом і тепер навколо рідних почувається щасливою та спокійною. Наталя все частіше розповідає про свою родину у позитивному ключі, ділиться успіхами доньок.

Також, у своїх інтерв’ю, Могилевська розповідала, що має методи виховання – розмови. Вона читає багато літератури про спілкуванню з дітьми та вихованню і дотримується спокійних розмов – бити та сварити, це неправильно.

Популярне

Схожі статті

Мадонна, Шер, Бейонсе ще ті каверзулі: вимагають кімнату для перук, супроводження копів, мовчазного водія

Кожна зірка висуває організаторам концерту райдер – список вимог, обов'язкових до виконання. Часто-густо доходить до крайнощів. Поцікавмось, що замовляють артисти собі у гримерку.

Додала це в банку і малосольні огірки вийшли в 10 разів краще, ніж у свекрухи: найшвидший рецепт “Хрусть”

Малосольні огірки за цим рецептом виходять дійсно малосольними. Вони дуже хрусткі, пряні і нереально смачні. Весь секрет у правильних пропорціях розсолу.

ТОП-10 захоплюючих серіалів, схожих на “Величне століття”, які ми радимо подивитися до кінця літа 2024

Добірка серіалів, схожих на "Величне століття", які зможуть так само захопити вашу увагу та здивувати цікавим, гострим сюжет з інтригами, зрадами та великим коханням.