“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Кожного дня відомі українські зірки вражають своєю бездоганністю, вишуканими образами, над якими працюють стилісти, дизайнери добами і годинами. Співаки, артисти, телеведучі хочуть вразити свою аудиторію, здивувати та привернути до себе увагу. Влітку кожна дівчина обожнює сукню: в незалежності від її віку, професії, стану тіла. Тож, сьогодні ми підібрали ТОП-5 наших українських красунь, які мали яскраві червоні сукні.

Наталя Могилевська

Відома українська артистка останнім часом полюбляє витончені образи, у середині місяця вона опублікувала вишукане вбрання – шовкова червона сукня середньої довжини, легкі локони на волосах та великі підбори червоного кольору. Співачка сидить посеред свого саду квітів та має на задньому фоні вид на ріку Дніпро. У підписі до фото, вона розповідає, як прикрасила свою терасу.

Надія Матвєєва

Колишня телеведуча проєкту “Все буде добре” публікувала фото на початку літа, як вона прогулюється центром Києва. Зірка стоїть на мосту Парковому мосту, який зроблено для пішоходів. Вона має образ з червоної сукні з принтом у вигляді квітів і має великі підбори-босоніжки, які також червоного кольору.

Українські зірки показали трендові червоні сукні на літо
Могилевська, Матвєєва та інші показали трендові червоні сукні на літо

Юлія Саніна

Співачка зараз має свій турне по Україні, виступає у різноманітних куточках України та має декілька образів квіточки, один з яких, якраз червоного кольору. Юлія неодноразово вже з’явилась на своєму виступі у цій витонченій сукні, яка йде у виглядів розочок на її тілі. Співачка має образ розквітнувшого бутона: яскравий макіяж із червоною помадою та легкі пелюстки квіток на тілі.

Українські зірки показали трендові червоні сукні на літо
Саніна та інші показали трендові червоні сукні на літо

Злата Огнєвіч

Українська співачка декілька разів у червні з’являлась у червоній сукні. Перше – це виступ з Ансамблем Збройних Сил України, де Злата співала «Балада про мальви». Витончена червона сукня в пол з красивими вирізом зверху, має довгий рукав на праву руку. Сукня прикрасила тендітне тіло співачки та додало їй ще більше краси. Другий раз співачка з’явилась у своєму гумористичному відео у короткій мінісукні.

Українські зірки показали трендові червоні сукні на літо
Огнєвіч та інші показали трендові червоні сукні на літо

Анна Трінчер

За перший місяць літа, українська співачка з’явилась у своєму блозі декілька разів у привабливих червоних сукнях. Перший її образ був на початку місяці у мініспідниці з відкритими плечима винного кольору, який бездоганно пасує чарівній співачці. Другий її образ – яскрава червона сукня зі спідницею сонечко з’являється неодноразово в блозі Трінчер за цей час. На відео разом з іншими дівчатами, співачка танцює та показує свою красоту.

Українські зірки показали трендові червоні сукні на літо
Трінчер та інші показали трендові червоні сукні на літо

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.