facebook

“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Кожного дня відомі українські зірки вражають своєю бездоганністю, вишуканими образами, над якими працюють стилісти, дизайнери добами і годинами. Співаки, артисти, телеведучі хочуть вразити свою аудиторію, здивувати та привернути до себе увагу. Влітку кожна дівчина обожнює сукню: в незалежності від її віку, професії, стану тіла. Тож, сьогодні ми підібрали ТОП-5 наших українських красунь, які мали яскраві червоні сукні.

Наталя Могилевська

Відома українська артистка останнім часом полюбляє витончені образи, у середині місяця вона опублікувала вишукане вбрання – шовкова червона сукня середньої довжини, легкі локони на волосах та великі підбори червоного кольору. Співачка сидить посеред свого саду квітів та має на задньому фоні вид на ріку Дніпро. У підписі до фото, вона розповідає, як прикрасила свою терасу.

Надія Матвєєва

Колишня телеведуча проєкту “Все буде добре” публікувала фото на початку літа, як вона прогулюється центром Києва. Зірка стоїть на мосту Парковому мосту, який зроблено для пішоходів. Вона має образ з червоної сукні з принтом у вигляді квітів і має великі підбори-босоніжки, які також червоного кольору.

Українські зірки показали трендові червоні сукні на літо
Могилевська, Матвєєва та інші показали трендові червоні сукні на літо

Юлія Саніна

Співачка зараз має свій турне по Україні, виступає у різноманітних куточках України та має декілька образів квіточки, один з яких, якраз червоного кольору. Юлія неодноразово вже з’явилась на своєму виступі у цій витонченій сукні, яка йде у виглядів розочок на її тілі. Співачка має образ розквітнувшого бутона: яскравий макіяж із червоною помадою та легкі пелюстки квіток на тілі.

Українські зірки показали трендові червоні сукні на літо
Саніна та інші показали трендові червоні сукні на літо

Злата Огнєвіч

Українська співачка декілька разів у червні з’являлась у червоній сукні. Перше – це виступ з Ансамблем Збройних Сил України, де Злата співала «Балада про мальви». Витончена червона сукня в пол з красивими вирізом зверху, має довгий рукав на праву руку. Сукня прикрасила тендітне тіло співачки та додало їй ще більше краси. Другий раз співачка з’явилась у своєму гумористичному відео у короткій мінісукні.

Українські зірки показали трендові червоні сукні на літо
Огнєвіч та інші показали трендові червоні сукні на літо

Анна Трінчер

За перший місяць літа, українська співачка з’явилась у своєму блозі декілька разів у привабливих червоних сукнях. Перший її образ був на початку місяці у мініспідниці з відкритими плечима винного кольору, який бездоганно пасує чарівній співачці. Другий її образ – яскрава червона сукня зі спідницею сонечко з’являється неодноразово в блозі Трінчер за цей час. На відео разом з іншими дівчатами, співачка танцює та показує свою красоту.

Українські зірки показали трендові червоні сукні на літо
Трінчер та інші показали трендові червоні сукні на літо

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.