Брови-ниточки, обвітрені губи: 39-річна Тіна Кароль випадково показала, як виглядає без макіяжу спросоння

Співачку Тіну Кароль вважають однією з найкрасивіших зірок українського шоу-бізнесу. Втім, без гриму, зачіски та професійного макіяжу артистка виглядає не так досконало, як на сцені.

39-річна співачка Тіна Кароль тричі отримувала статус найкрасивішої жінки України за версією журналу Viva. Це і не дивно, адже Тіна володіє природною красою, якій позаздрять багато жінок. Пишні білі локони, пухкі вуста і тендітна фігура – все це є родзинками Тіни Кароль.

Як змінювалася Тіна Кароль протягом років
Тіна Кароль без макіяжу та зачіски показала, як виглядає спросоння

Звісно, співачка має деякі недоліки у своїй зовнішності. Втім, вона настільки вміло вміє їх приховати за допомогою макіяжу та правильно підібраного одягу, що її недоліки враз перетворюються на переваги.

Та що, якщо змити весь макіяж зі співачки, прибрати її дорогі наряди та зачіски професійних перукарів? Чи залишиться тоді Тіна Кароль такою яскравою і привабливою жінкою?

Нещодавно співачка у своєму Instagram-блозі поділилася коротким відео зі свого дому. Тіна позувала у ліжку спросоння. На ній не було ні грама макіяжу, зачіски та красивого вбрання.

Тіна Кароль без макіяжу та зачіски показала, як виглядає спросоння
Тіна Кароль без макіяжу та зачіски показала, як виглядає спросоння

Тіна показала своє обличчя крупним планом. Так, на сонному обличчі Кароль можна було розгледіти перші зморшки та недосконалості шкіри. Звісно, артистка не є ідеальною, як і будь-хто у світі. Та Кароль володіє таким природним магнетизмом, що на її недосконалості навіть не хочеться звертати увагу.

При цьому варто відмітити, що у свої 39 років Тіна Кароль виглядає набагато молодше власного віку. Для того, щоб мати такий вигляд, артистка багато працює над собою. Зокрема, співачка слідкує за своїм харчуванням, а також регулярно займається спортом.

На відміну від багатьох своїх колег по сцені Тіна Кароль не робила жодних пластичних операцій та уколів краси. Зовнішність артистки повністю натуральна.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.