Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.

Про перше весілля Аліни Гросу ми знаємо все – де гуляли, скільки весільних суконь змінила наречена й у яку кругленьку суму її батькам це все вилилося. Та молодята не прожили разом і року. Сім’я розпалася.

Удруге українка закохалася в російського актора Романа Полянського. Вони були разом 3 роки. Далі Гросу відбула за океан, тож і цей роман закінчився пшиком. Знаменитість зробила висновки й відтоді жодного разу не показала, в кого закохалася.

Чому Аліна Гросу приховує обличчя другого чоловіка

Спочатку інтригувала фанів волохатою чоловічою рукою на світлинах. Згодом черга дійшла до весільних фото та відео. Але на жодному кадрі ми не побачили обличчя щасливого нареченого – тільки вид ззаду чи збоку.

Тож могли роздивитися лише потилицю, яка дуже нагадує Полянського. Оскільки голубки у рф не встигли одружитися, шанувальники Гросу вирішили, що це і є саме він. Аліна продовжує тримати інтригу, сповістивши, що обранець – іноземець.

Чому Аліна Гросу приховує обличчя другого чоловіка

Також дівчина відзначила, що коханий дуже легко зрозумів українську мову. Його навіть учити не довелося. Тож не виключено, що законний чоловік українки – росіянин чи з якоїсь дуже близької до України місцевості.

На питання, чому не показує підписникам Інстаграму свого благовірного, Аліна відбулася жартом:

“Все просто. Я чому не розповідаю… Бо у випадку розставання заміню його іншим, а ви й не здогадаєтесь”.

Тож жодної ясності про деталі свого особистого життя співачка так і не внесла, аби фани продовжували будувати здогадки.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.