facebook

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.

Про перше весілля Аліни Гросу ми знаємо все – де гуляли, скільки весільних суконь змінила наречена й у яку кругленьку суму її батькам це все вилилося. Та молодята не прожили разом і року. Сім’я розпалася.

Удруге українка закохалася в російського актора Романа Полянського. Вони були разом 3 роки. Далі Гросу відбула за океан, тож і цей роман закінчився пшиком. Знаменитість зробила висновки й відтоді жодного разу не показала, в кого закохалася.

Чому Аліна Гросу приховує обличчя другого чоловіка

Спочатку інтригувала фанів волохатою чоловічою рукою на світлинах. Згодом черга дійшла до весільних фото та відео. Але на жодному кадрі ми не побачили обличчя щасливого нареченого – тільки вид ззаду чи збоку.

Тож могли роздивитися лише потилицю, яка дуже нагадує Полянського. Оскільки голубки у рф не встигли одружитися, шанувальники Гросу вирішили, що це і є саме він. Аліна продовжує тримати інтригу, сповістивши, що обранець – іноземець.

Чому Аліна Гросу приховує обличчя другого чоловіка

Також дівчина відзначила, що коханий дуже легко зрозумів українську мову. Його навіть учити не довелося. Тож не виключено, що законний чоловік українки – росіянин чи з якоїсь дуже близької до України місцевості.

На питання, чому не показує підписникам Інстаграму свого благовірного, Аліна відбулася жартом:

“Все просто. Я чому не розповідаю… Бо у випадку розставання заміню його іншим, а ви й не здогадаєтесь”.

Тож жодної ясності про деталі свого особистого життя співачка так і не внесла, аби фани продовжували будувати здогадки.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.