Була найпопулярнішою на 1+1, але все проміняла: де живе телеведуча Лідія Таран після втечі з України

Глядачі з нетерпінням чекали появи у студії 1+1 Лідії Таран. Ця серйозна ведуча завжди говорила по суті. Але у 2022 році зникла з телеекранів. Де нині перебуває знаменитість і чим займається?

На початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран разом із донькою від Андрія Доманського виїхала зі столиці. Річ у тім, що поблизу будинку, де мешкала телеведуча з Василиною, поцілила ракета. Одна людина загинула.

Лідія втямила, що треба рятувати дитину. Тому зібрали валізи й відбули до Франції. Поселилися у Нансі, де на той час зібралося чимало біженців з України. До Парижа щодня доводиться добиратися потягом, але дівчата не скаржаться.

Де нині перебуває Лідія Таран

Василина поступила до французької та української шкіл. Матуся теж вирішила покращити рівень знань і подала документи до університету. Отак у 46 років стала студенткою, причому не дуже добре знаючи французьку.

З рідним телеканалом Таран зв’язків не припиняла. Робить репортажі з Франції для українського глядача. Урешті дівчата впоралися з усіма викликами. Мама отримала диплом М1 1 ступеню, а донька вдало склала іспити до ліцею.

Де нині перебуває Лідія Таран

Магістерка з комунікацій навіть спромоглася захистити свій опус майже на 200 сторінок, присвячений темі викликів, що постали перед українськими ЗМІ під час війни.

Лідія з Василиною дуже сумують за Україною, але повертатися не наважуються, бо тут поки дуже небезпечно. Тож доводиться у Франції робити собі шматочок рідної країни, варячи борщ. Тато Василини також виїхав за межі рідної країни.

Де нині перебуває Лідія Таран

Доманському це вдалося зробити, оскільки має багато дітей, в тому числі й неповнолітніх. Швидше за все, донька з найближчим родичем не спілкується. Андрій приховує своє місце перебування, але ходять чутки, що нині мешкає в одній з країн Прибалтики.

Популярне

Схожі статті

За походженням — білорус, а серцем — українець: де зараз білоруський актор з “Дизель Шоу” Дмитро Танкович

Історія білоруського актора Дмитра Танковича яскраво показує, що незалежно від походження, можна знайти своє місце і стати частиною нової спільноти.

Шукаєте смачний та ситний сніданок? Тоді це для вас: смачний рецепт кабачків з яйцями та сиром у сковорідці

Сніданок – це найважливіше приймання їжі, який задає тон усьому дню. Хочеться, щоб він був не тільки смачним, але й ситним, для найдовшого забезпечення енергією.

“Колись я потрапила у пастку”: Євгенія Власова відверто розповіла про романи з політиками та олігархами

Виявляється, багато хто з зірок шоу-бізнесу стикається з історіями, схожими на ту, про яку розповіла в інтерв'ю відома співачка Євгенія Власова.