Від ненависті до кохання, а потім до зради: непроста історія стосунків репера Потапа з Настею Каменських

Нині ходять чутки, що в Потапа з'явилася коханка. Та й Настя Каменських безсоромно показується в ліжку з молодиком. Пригадаймо, як розвивалася непроста історія кохання двох зірок.

Олексій Потапенко та Настя Каменських познайомилися у далекому 2006 році. Дівчині було 19 років. Потап на 7 років старший. Артист не ніяк міг зробити сольну кар’єру, тому вирішив створити дует.

Товариш познайомив Потапа з Настею. Юнка реперу з першого погляду не сподобалася, тому він продовжував кастинг. Дівчина теж була неприємно вражена нахабством репера, адже найперше став оцінювати її зовнішність, а не співочий талант. Та врешті вони таки записали композицію “Бєз любві”. І вона вистрілила.

Історія кохання Потапа з Настею Каменських

Відтоді дует став шалено популярним не лише в Україні, але й на російських теренах. Тим часом його учасники ніяк не могли знайти спільну мову між собою. Перші 3 роки співпраці вони страшенно сварилися. Навіть під час гастролей селилися в різних готелях, щоб не перетинатися.

Історія кохання Потапа з Настею Каменських

Фани Потапа й Насті попервах думали, що вони пара, бо не знали – артист одружений з Іриною Горовою, яка 2008-го народила Олексію сина. Каменських своїх залицяльників широкому загалу теж ніколи не представляла.

Історія кохання Потапа з Настею Каменських

Попри все чутки про роман між знаменитостями лише ширилися. У 2013 з’явилися перші докази – відео, де пара відпочивала на Кубі, обіймалася та цілувалася. За рік Потап перестав жити Іриною, хоча офіційно вони розлучилися лише у 2016 році.

Настя Каменських з Ostrovskyi

Після цього в Насті на безіменному пальчику правиці з’явилася обручка. Та співаки ще 3 роки водили за ніс своїх прихильників. У 2017-му оголосили, що “ставлять дует на паузу”. Пішли чутки, що брюнетка вагітна. Та розписалися вони лише у 2019-му.

Потап з Анною Андрійчук

Нині ходять настійливі чутки, що в зірковій родині далеко не все гаразд. Буцімто пара не живе разом, а тільки підтримує імідж подружжя. Насті Каменських приписували багатого іспанського бізнесмена. А коли у двох кліпах поспіль поряд із брюнеткою з’явився Ostrovskyi та ще й у ліжкових сценах, то вже політ фантазії фанів не мав меж.

Потапа Богдан Беспалов звинуватив у романі з колишньою дружиною Позитива Анною Андрійчук. Блогер запевняє, що хтось десь за кордоном бачив, як після виступу у клубі парочка разом поїхала до готельного номера.

Популярне

Схожі статті

За походженням — білорус, а серцем — українець: де зараз білоруський актор з “Дизель Шоу” Дмитро Танкович

Історія білоруського актора Дмитра Танковича яскраво показує, що незалежно від походження, можна знайти своє місце і стати частиною нової спільноти.

Шукаєте смачний та ситний сніданок? Тоді це для вас: смачний рецепт кабачків з яйцями та сиром у сковорідці

Сніданок – це найважливіше приймання їжі, який задає тон усьому дню. Хочеться, щоб він був не тільки смачним, але й ситним, для найдовшого забезпечення енергією.

“Колись я потрапила у пастку”: Євгенія Власова відверто розповіла про романи з політиками та олігархами

Виявляється, багато хто з зірок шоу-бізнесу стикається з історіями, схожими на ту, про яку розповіла в інтерв'ю відома співачка Євгенія Власова.