Дмитро Дікусар двічі одружувався й двічі збирався: де нині перебуває улюблений хореограф Ірини Білик

Дмитро Дікусар був відомий не лише ідеальними танцювальними рухами, але й великим шлейфом жінок, з якими йому приписували романи. Дізнаймося, де нині перебуває і чим займається хореограф.

Ще зовсім юний Дмитро Дікусар викликав цікавість до своєї особи, коли закрутив роман зі старшою на 15 років співачкою. Вони з Іриною Білик познайомилися під час шоу “Танці з зірками 2” й відтоді весь час давали теми для пліток. Пара зіграла несправжнє весілля у Ріо-де-Жанейро. Та за 3 роки голубки розбіглися.

Усі жінки Дмитра Дікусара: Ірина Білик

Ще одним шоком для широкого загалу стало одруження Дмитра з колегою Оленою Шоптенко. Під час “Танців з зірками” хореографи були конкурентами, частенько сварилися й навіть не віталися одне з одним. А коли разом поїхали працювати до Грузії, усе й закрутилося. Там і відгуляли весілля. На жаль, за 3 роки й цей шлюб розпався.

Усі жінки Дмитра Дікусара: Олена Шоптенко

За півтора року після розлучення Дікусар показав нову обраницю – грузинську танцюристку. На питання журналістів, коли очікувати третього весілля, Дмитро відказав, що одружиться виключно з матір’ю своєї дитини.

Усі жінки Дмитра Дікусара: грузинська танцівниця

Наступну обраницю хореограф вирішив нікому не показувати. Тож пресі довелося робити припущення. Зійшлися на тому, що це колишня дружина Миколи Тищенка Ірина Журавська. Сам Дмитро це не підтвердив і не спростував.

Усі жінки Дмитра Дікусара: Ірина Журавська

Згодом Дікусар надовго зник з інформпростору. З’ясувалося, що став до лав ЗСУ і пішов боронити батьківщину. Олена Шоптенко пояснила таке рішення колишнього благовірного підвищеним почуттям справедливості.

Куди подівся Дмитро Дікусар

Нещодавно Дмитро нагадав про себе, виклавши у мережу Інстаграм відео, яке змонтував із різних кадрів перебування на фронті, відзначивши:

“Знаю, що давно давав про себе знати… Вибачте, якщо змусив нервуватися!

Популярне

Схожі статті

Геніальний рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста: простіше та смачніше годі й шукати! Смак зашкалює

Чизкейк – це класичний десерт, який завжди вражає своєю ніжністю та насиченим смаком. Але що, якщо поєднати його з черешнею та хрустким листковим тістом?

“У нас італійська сім’я”: Тоня Матвієнка розповіла про сварки з побиттям посуду з Арсеном Мірзояном

Українські артисти Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян не приховують, що їхнє сімейне життя сповнене емоцій та пристрастей. Співачка поділилася цікавими деталями про те, як вони вирішують конфлікти.

Вчинки дідів та долі онуків: як сіра карма “поганців” впливає на дітей – три історії, які мружать очі

Історія знає чимало випадків, коли вчинки предків залишають довготривалий відбиток на долях їхніх нащадків. Карма, як невидима сила, здатна впливати на життя майбутніх поколінь.