Пережили коханих на багато років: як почуваються дружини Кузьми Скрябіна, Євгена Огіра, Анатолія Євдокименка

Страшну долю вдови довелося зазнати дружинам Кузьми Скрябіна, Євгена Огіра, Анатолія Євдокименка. Чоловіки померли багато років тому, а жінки й досі зберігають їм вірність.

Світлана Бабійчук

Вже 9-й рік іде, як Кузьма Скрябін загинув у жахливій ДТП під час ожеледиці. Світлана всі ці роки провела сама й не збирається поєднувати долю з іншим чоловіком. Це можна зрозуміти, адже такого, як Андрій Кузьменко, вже ніколи не знайде.

Вдова Кузьми Скрябіна зберігає вірність чоловіку

Жінка живе так, неначе благовірний і досі живий. Створила благодійний фонд від імені Скрябіна, який допомагає лікарням та дитбудинкам, а ще військовим. Їхня єдина донька Марія-Барбара теж не забуває батька – з чоловіком відкрили кафе в пам’ять про нього.

Тіна Кароль

Співачка прожила у щасливому шлюбі лише 5 років. А вже 11 років зберігає пам’ять про ці стосунки. Євгена Огира не стало у квітні 2013 року. Чоловік пішов із життя зовсім молодим через онкологію.

Вдова Євгена Огіра зберігає вірність чоловіку

Тіна й досі пам’ятає всі його настанови, які Євген залишив за життя, і все робить так, як заповідав коханий. У великому 3-поверховому маєтку, який подружжя звело на честь народження сина Веніаміна, є кабінет Огира. Там Кароль залишила все так, як було за життя господаря.

Софія Ротару

З єдиним чоловіком у своєму житті відома співачка побралася 1968 року. Подарувала Анатолію Євдокименку сина Руслана. Їхня історія кохання дивовижна. Спочатку молодик побачив фото дівчини на обкладинці журналу, потім розшукав Софію та зізнався у коханні.

Вдова Анатолія Євдокименка зберігає вірність чоловіку

Щасливо проминули 34 роки спільного життя. Євдокименко став тяжко хворіти. Після кількох перенесених інсультів його не стало у 2002 році. Відтоді щороку восени Софія Михайлівна відвідує могилу благовірного. Робить це навіть під час війни.

Популярне

Схожі статті

Мій літній шоколадний десерт не простий: скуштувавши цю смакоту, чоловік відразу повів під вінець

Замість того, щоб вмикати духовку й випікати коржі для торта, в літню спеку краще обмежитися легким шоколадним десертом. Трішки вершків та згущівки та гіркий шоколад зроблять ласощі неперевершеними.

Тарас Цимбалюк обирає до пари виключно “Холостячок”: дружин, що не брали участі в популярному шоу, покинув

Тарас Цимбалюк мріяв стати черговим "Холостяком", але в популярне шоу поки що не втрапив. Натомість стосунки з учасницями, хоч і не переможницями цього проєкту, мав двічі.

Неймовірні баклажани по-корейськи: ця закуска на святковому столі улітає перша – всього 10 хвилин на готовку

Рецепт маринованих баклажанів по-корейськи, який ви точно ще не коштували. Ця страва стане у вас зіркою на святковому столі та від цієї смакоти жоден гість не зможе відірватись.