Камалія засвітила будинок Захура у Лондоні, в якому він живе з їхніми доньками: розкіш лишилася в Україні

Співачка Камалія вирішила зробити сюрприз своїм донечкам і неочікувано приїхала до них в гості у Лондон. Артистка показала, в якому будинку проживають дівчатка разом зі своїм батьком Захуром.

Останні 1,5 роки співачка Камалія проживає окремо від своїх доньок Арабелли і Мірабелли. Після розлучення з Мохаммадом Захуром їхні спільні доньки залишилися жити з батьком у Лондоні, а сама Камалія повернулася в Україну.

Співачка зізнається, що дуже сумує за Арабеллою та Мірабеллою і намагається якомога частіше з ними бачитися.

Камалія розповіла, як їй живеться після розлучення з Захуром
Як виглядають доньки Камалії

Нещодавно Камалія вирішила зробити сюрприз донькам і несподівано приїхати до них в гості у Лондон. Співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі зворушливе відео, в якому показала свій шлях з України до Лондона, а також момент зустрічі з дівчатками.

Так, у відео Камалії можна побачити, як в аеропорті її зустрічає колишній чоловік Мохаммад Захур і везе її до свого будинку. Далі співачка заходить в дім, де знаходяться її доньки і робить їм сюрприз.

У відео Камалія засвітила інтер’єр дому, де живе Захур з дівчатами. Варто відзначити, що цей будинок дуже відрізняється від того, в якому вони жили в Україні. Так, ремонт в домі виконаний у сучасному, мінімалістичному стилі. Меблі не антикварні, а більш практичні. Ніякого натяку на розкіш в будинку немає. Крім того, можна помітити невеликий безлад на столі.

Нагадаємо, в Україні зіркове сімейство жили у невеличкому містечку Буча, що на Київщині. Їхній 3-поверховий будинок нагадував справжній палац. Позолота, мармур, колони, антикварна мебель і предмети розкоші – все це можна побачити в цьому будинку.

Як виглядає будинок Камалії
Як виглядає будинок Камалії у Бучі

Зараз у будинку на Київщині живе Камалія. Після розлучення подружжя не ділили майно, втім співачку з їхнього спільного дому ніхто не виганяв і вона може там жити і далі.

Популярне

Схожі статті

Геніальний рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста: простіше та смачніше годі й шукати! Смак зашкалює

Чизкейк – це класичний десерт, який завжди вражає своєю ніжністю та насиченим смаком. Але що, якщо поєднати його з черешнею та хрустким листковим тістом?

“У нас італійська сім’я”: Тоня Матвієнка розповіла про сварки з побиттям посуду з Арсеном Мірзояном

Українські артисти Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян не приховують, що їхнє сімейне життя сповнене емоцій та пристрастей. Співачка поділилася цікавими деталями про те, як вони вирішують конфлікти.

Вчинки дідів та долі онуків: як сіра карма “поганців” впливає на дітей – три історії, які мружать очі

Історія знає чимало випадків, коли вчинки предків залишають довготривалий відбиток на долях їхніх нащадків. Карма, як невидима сила, здатна впливати на життя майбутніх поколінь.