А ви знали, що у покійної Руслани Писанки був син? Як виглядає молодий чоловік, якого виховувала зірка

Хоча Руслана Писанка завжди була під прицілом камер і об'єктивів, однак мало хто знав про її родинне життя, про те, яку роль зіграла у вихованні хлопця, з яким перетнулася її доля.

Попри те, що у Руслани ніколи не було власних дітей, вона все ж встигла зіграти важливу роль у житті сина свого чоловіка Ігоря Ісакова від першого шлюбу. Як виглядає дорослий син зіркової актриси та який слід залишила Руслана у його вихованні – про це і піде мова в нашій статті.

Руслана Писанка як мати

Руслана Писанка завжди вражала своїх шанувальників енергією та позитивом, які вона випромінювала на екрані. Але поза кадром її життя було сповнене родинних обов’язків і турбот. Вступивши в шлюб з Ігорем Ісаковим у досить зрілому віці, вона говорила, що мати спільних дітей  — це вже не для них. Втім, жінка стала не тільки дружиною чоловіка, але й другою матір’ю для його сина від першого шлюбу. Руслана прийняла цього хлопчика як рідного, виховуючи його з любов’ю та увагою, яку тільки могла подарувати.

Син Ігоря Ісакова, був ще дитиною, коли Руслана з’явилася в його житті. Для хлопчика це був важливий етап, адже мачуха могла стати для нього не лише новою родичкою, але й справжнім другом та наставником. Руслана розуміла це і намагалася створити максимально комфортну атмосферу для виховання Ігоря.

Потім Руслана завжди була для нього прикладом того, як можна поєднувати кар’єру і сім’ю, залишаючись при цьому справжньою людиною з великим серцем.

Сьогодні Ігор – це вже доросла людина, яка не забуває про вплив Руслани на своє життя. Хоча він не є публічною особою, час від часу з’являються фотографії. Так він через складні обставини в Україні був чи не єдиною близькою людиною поряд з батьком у Німеччині, коли прощались з актрисою перед тим, як вивезти її у Київ.

Чоловік Руслани Писанки показав фото сина, якого актриса виховувала як рідного. Скриншот фото з Мережі

Руслана Писанка залишила незабутній слід не лише в українському кінематографі, але й у серцях своїх близьких.

Популярне

Схожі статті

Віра Брежнєва була не тою, за кого себе видавала: факт, який творці гурту “ВІА Гра” приховали від публіки

Віра Брежнєва прийшла у гурт "ВІА Гра" у 2002 році на заміну Альоні Вінницькій. Задля того, щоб стати співачкою, дівчині довелося змінити власне прізвище й приховати деякі інші факти з біографії.

Як англійська принцеса: Ольга Фреймут похвалилася манерами молодшої доньки – схожі як 2 крапельки води

Українська телеведуча Ольга Фреймут похизувалась своєю маленькою копією Євдокією, яка розповіла про етикет та його правила у блозі своєї матусі.

Завдяки цим маленьким секретам сирники вийдуть соковитими і ніжними. Рецепт тіста без борошна

Ніжні, пухкі, соковиті і нереально смачні – саме такими виходять сирники за цим рецептом. Готують вони дуже просто, а смак виходить як у ресторані.