facebook

Зіркові актриси, що чекають чоловіків, які вдягли форму захисників: Дар’я Легейда, Наталка Денисенко та інші

Дар'я Легейда, Наталка Денисенко та інші зіркові актриси є яскравими прикладами того, як любов і підтримка можуть стати невіддільною частиною життя під час випробувань.

В умовах суворих подій в Україні, багато відомих жінок підтримують своїх чоловіків, які стали на захист Батьківщини. Серед них — зіркові актриси, котрі зберігають віру та надію, чекаючи своїх коханих з передової. Розповімо про Дар’ю Легейду, Наталку Денисенко та інших жінок, які стали символами підтримки та незламності.

Дар’я Легейда: сила вірності

Дар’я Легейда-Сова, відома українська актриса, завжди відчуває підтримку свого чоловіка Дмитра Сови попри те, що бачаться вкрай рідко. Пара одружилася незадовго до того, коли він пішов служити, й тому не встигла відчути повною мірою, що таке сім’я. Та Дар’я не зламалася. Вона організовує благодійні акції, щоб допомогти військовим та їхнім сім’ям, показуючи, що любов і підтримка можуть бути потужною зброєю.

Дар’я Легейда та її чоловік. Скриншот фото з Мережі

Наталка Денисенко пишається своїм героєм

Наталка Денисенко також відома своєю стійкістю та незламністю. Її чоловік Андрій Федінчик, теж військовослужбовець, став на захист країни з перших днів війни. Наталка, зберігаючи оптимізм, активно займається волонтерством та підтримкою інших родин військових. Вона зараз сама виховує сина. Каже, що з чоловіком бачаться рідко, але часто спілкуються через телефон.

Наталка Денисенко з чоловіком та сином. Скриншот фото з Мережі

Світлана Гордієнко: слабкості не місто

Ще одна актриса, Світлана Гордієнко, чекає свого героїчного чоловіка актора Максима Девізорова. Жінка розповіла, що попри свій сильний характер у перші дні після того, як чоловік пішов захищати країну, вона відчула слабкість. Втім зараз вона мужньо тримається, чекаючи коханого.

Світлана Гордієнко з чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Історії цих молодих жінок нагадують нам про важливість єдності та віри в перемогу, навіть коли здавалося б, усе проти нас.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.