facebook

Лупіта і Клопік: Ектор Хіменес-Браво показав своїх співмешканців у його розкішному будинку в Ірпені

Відомий шеф-кухар Хіменес-Браво поділився новими світлинами зі своїми співмешканцями, на які відреагували люди: як живе зірка разом зі своїми співмешканцями.

Український шеф-кухар, який став відомий завдяки кулінарному шоу “МастерШеф”, зараз є улюбленцем української аудиторії. Зірка колумбійського походження, але з українським серцем. Ектор Хіменес-Браво активно висловлював та продовжує висловлювати свою думку з приводу агресії росії та вважає себе українцем. Декілька років тому, шеф-кухар зміг отримати громадянство та вже понад 10 років веде власний бізнес саме в Україні.

Зірка живе у передмісті Києва – в Ірпені, у власному двоповерховому будинку. Розділяє свій дім зірка разом із двома маленькими цуциками – Лупіта та Клопік породи брюссельський грифон. Забавні мордочки стали не меншими зірками, ніж шеф-кухар.

У своєму блозі Ектор доволі часто показує домашніх улюбленців, як вони розважаються, гуляють, проводять час. Цуцики їздять з ним на роботу, по справах, до спортзали та навіть подорожують разом.

Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму заміському будинку
Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму заміському будинку

Маленькі пухнастики стали улюбленцями не лише у господаря, а ще й в аудиторії, яка закохалась в цих двох забавних комочків. Завдяки особливим вусам породи, цуцики відрізняються від інших порід та мають забавний вигляд, коли граються.

Нещодавно шеф-кухар опублікував декілька смішних світлин, на яких Лупіта і Клопік в одному кадрі – забавні фото з жартівливими підписами. На першому фото маленький Клопік грається – можливо хотів когось вкусити та у кадрі вийшла забавна зла мордочка, це фото господар підписав: “Коли зрозумів: або їдеш у відпустку, або у тебе їде кукуха”.

Відомий шеф-кухар Хіменес-Браво поділився новими світлинами зі своїми співмешканцями, на які відреагували люди: як живе зірка разом зі своїми співмешканцями.
Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму заміському будинку

На наступних фото цуцики у забавних позах та із милими мордочками, які також стали мемами. Десь сонний Клопік, десь родина цуциків разом, десь вони повністю мокрі.

Перший цуцик Лупіта з’явилась у Браво декілька років тому, ім’я її у перекладі має значення – Ріка Вовків. А через певний час, зірка вирішив поповнити родину – щоб першому цуцику не було так сумно, коли їх господар не поруч.

Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму заміському будинку
Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму заміському будинку

Ектор відноситься до своїх улюбленців з трепетом та любов’ю, вони завжди для нього підтримка, щоб не зійти з розуму, як коментував шеф-кухар. Як він жартував у своєму блозі, цуцики для нього – як маленькі діти. Песики зайняли велику важливу роль у життя Хіменеса-Браво та тепер на нього кожного дня чекають вдома.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.