Ксенія Мішина в Америці на смітнику підібрала велосипед для сина: так там і живуть Еллерт та Влад Яма

Ксенія Мішина разом зі своїм сином багато подорожують. На ці канікули вони поїхали до США та розповіли у своєму блозі як проводять час та що цікавого знайшли у Нью-Йорку.

Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка брала участь у телевізійному шоу “Холостячка” та знайшла своє кохання з ведучим Олександром Еллертом. Пара прожила разом понад року, але все одно не змогли зберегти своє кохання. Як тоді коментувала Ксенія, через те, що відносини були не такі, які вона хотіла.

Зараз Олександр Еллерт покинув країну та проживає у США, розмовляє переважно російською та проводить комічні стендапи в Америці.

Ксенія Мішина вирушила на канікули до США, Нью-Йорку разом зі своїм 12-річним сином Платоном. Зірка ділиться у своєму блозі, як в них проходять дні.

Ксенія Мішина показала, як проводить канікули в Америці
Ксенія Мішина показала, як проводить канікули в Америці

Спочатку складний переліт, де літак не міг приземлитись на пересадці, затримка рейсу та навіть проблема через це виявилась із валізами, які аеропорт відправив випадково не на той рейс. Через пару днів Ксенія вже отримала свої речі, але добиратись зараз до США ще складніше, ніж було раніше.

Зірка показує у своєму блозі пам’яткі та відомі місця в Нью-Йорку, вони вже відвідали центральний парк, бруклінський міст, який по довжині зайняв в них 25 хвилин переходу, місце трагедії Веж-близнюків, де зараз встановлено великі фонтани на пам’ять загиблих людей.

Також Мішина порівняла метро в США з київським та зробила висновок, що в Києві в нас хоч і набагато менше станцій ніж в Нью-Йорку, проте набагато чистіше, всередині американське метро виглядає брудніше.

Ксенія Мішина показала, як проводить канікули в Америці
Ксенія Мішина показала, як проводить канікули в Америці

Під час прогулянок містом, вони знайшли покинутий велосипед біля смітника – у дуже гарному стані, та ще й велосипед не звичайний – BMX, який коштує немаленьких грошей. Цікава знахідка здивувала Мішину та її сина, але не вся аудиторія зрозуміла цього.

Акторка проводить час зі своїм підлітком та у США дозволяє спробувати все – McDonald’s, донатси, фаст-фуд. Також Платон розвіяв міф, що в Америці несмачні бургери – син акторки у її блозі розповів, що там смачніше, ніж в багатьох інших країнах.

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.