Просто з вершини слави Микола Гнатюк все покинув і пішов у монахи: де нині перебуває молодший брат Анатолій

Свого часу "Барабан" Миколи Гнатюка співали всі. Нині знаменитий співак зник з інфопростору, бо подався у монахи. Розберімося, де нині перебуває молодший на 11 років брат артиста Анатолій.

Микола Гнатюк

Виконавець “Малинового дзвону” частенько говорив колегам, що по досягненні 60-річного віку буде намагатися стати ближчим до Бога. Насправді так і сталося. Нині всенародний улюбленець перебуває у монастирі під Києвом.

Де нині перебуває Микола Гнатюк

До цього возив із собою на концерти купу ікон і розставляв їх у гримерці, заважаючи іншим артистам готуватися до виступу. Під час гастролей колеги частенько бачили Миколу у дворі церкви, як він вів довгі розмови з місцевим священником.

Де нині перебуває Микола Гнатюк

Тож після попси Гнатюк-старший перейшов на написання духовних пісень. Став називати себе чомусь жіночим ім’ям Анастасія. Син Миколи певен, що тато своїм рішенням стати монахом хоче спокутувати провину – раніше дуже частенько прикладався до чарки. Родина артиста ще після Чорнобильської аварії виїхала до Німеччини, а сам співак розривався між двома країнами. Врешті з дружиною розлучилися.

Анатолій Гнатюк

На відміну від старшого брата, в родині молодшого все гаразд. Живуть із дружиною Оленою Чередниченко душа в душу. Виростили сина Богдана, який став режисером. Познайомився Анатолій з обраницею ще на 2 курсі.

Де нині перебуває Анатолій Гнатюк: з дружиною та сином

Він навчався на актора, а вона – на критикиню. Чотири рази закохані подавали заяву в рацс, а потім сварилися й не приходили на реєстрацію шлюбу. Врешті таки розписалися. Нині мешкають у Києві.

Дружина вже не працює, а Анатолій грає у театрі Франка. Разом із двома колегами організували невеликий колектив, щоб їздити в бік передової та виступати перед бійцями. Артисти дарують захисникам хороший настрій і водночас заряджаються від них оптимізмом та вірою у перемогу.

Популярне

Схожі статті

Мій літній шоколадний десерт не простий: скуштувавши цю смакоту, чоловік відразу повів під вінець

Замість того, щоб вмикати духовку й випікати коржі для торта, в літню спеку краще обмежитися легким шоколадним десертом. Трішки вершків та згущівки та гіркий шоколад зроблять ласощі неперевершеними.

Тарас Цимбалюк обирає до пари виключно “Холостячок”: дружин, що не брали участі в популярному шоу, покинув

Тарас Цимбалюк мріяв стати черговим "Холостяком", але в популярне шоу поки що не втрапив. Натомість стосунки з учасницями, хоч і не переможницями цього проєкту, мав двічі.

Неймовірні баклажани по-корейськи: ця закуска на святковому столі улітає перша – всього 10 хвилин на готовку

Рецепт маринованих баклажанів по-корейськи, який ви точно ще не коштували. Ця страва стане у вас зіркою на святковому столі та від цієї смакоти жоден гість не зможе відірватись.