“І наречених мають, і заміж не виходять”: Саша Заріцька та Діана Зіброва весь час відкладають весілля

Деякі знамениті дівчата весь час відкладають власне весілля. Всі вже втомилися чекати, коли Саша Заріцька з Kazka та донька Павла Зіброва врешті стануть на весільний рушник. В чому затримка?

Олександра Заріцька

Солістка гурту Kazka кілька років тому знайшла своє щастя в особі Павла Тараненка. Після “Танців з зірками” Саша привела до тями свою фігуру й відразу ж закохалася. Широкому загалу дівчина представила молодика у 2022 році восени. Заручилися молодята навесні 2023 року.

Коли відбудеться весілля Саші Заріцької

Відтоді в кожному інтерв’ю співачка розповідає, про яке весілля мріє. Це має бути щось грандіозне на березі моря чи в горах – 350 гостей, гуляння протягом 2 днів поспіль. Дійшло до того, що Заріцька з нареченим навіть визначили дату – червень 2024-го.

Коли відбудеться весілля Саші Заріцької

От тільки цьогоріч знову довелося скасувати святкування, адже українці щодня потерпають від руйнівних ракет і немає настрою веселитися у такий час. Тож обов’язково зіграють весілля, але тільки після війни.

Діана Зіброва

Донька Павла Зіброва теж має нареченого, та виходити за нього заміж не поспішає. Це дійство весь час відкладається на невизначений термін. Спочатку не могли відгуляти через пандемію корони. Тепер на заваді стала війна.

Коли відбудеться весілля Діани Зібрової

Діана хоче, щоб весілля перетворилося на велику святкову вечірку. Зібрати 5-10 осіб та сходити розписатися – такий варіант дівчину не влаштовує. Вона мріє про довгу білу сукню, вельон.

Коли відбудеться весілля Діани Зібрової

Діана мріє бачити поряд всіх подружок та друзів. У всіх має бути веселий настрій, і всі повинні поділяти радість нареченої. Тож план, як усе буде, вже складено. Залишилося дочекатися завершення війни та втілити його в життя.

Кандидатура зятя Павла Миколайовича практично в усьому влаштовує. Одне тільки не подобається – молодик не вживає алкоголь, тож трішки випити й побалакати від душі з ним не виходить.

Популярне

Схожі статті

“Лисий з Кварталу” Євген Кошовий зізнався, що донька Варвара насипала проблем їм з дружиною: криза в родині

Євген Кошовий, розповідаючи про свою сім'ю, відзначив, що не має проблем із дружиною Ксенією та меншою донькою Сімою. А от 16-річна Варвара змушує всіх нервувати.

Простий, швидкий та вдалий рецепт для лінивого сніданку: нереально смачний пиріг на сковороді за 10 хвилин

Сьогодні пропонуємо вам рецепт швидкого сніданку, який сподобається всій вашій родині. Пиріг з лаваша всього за 15 хвилин - як витратити мінімум часу на кухні та приготувати супер смачну страву.

За 10 хвилин на столі парує сковорідка з піцою: готую хоч на сніданок, хоч на вечерю – з’їдається все

Тісто для цієї швидкої піци замішується на сметані чи майонезі. Вимішувати й розкочувати його не потрібно. Тож страва буквально за 10 хвилин буде вже на столі. Дуже зручно.