“Перестигла черешня”: ці зірки показують соковиті ягоди частіше за інших – Дорофєєва, Нікітюк, Огнєвіч тощо

Зірки, навіть перебуваючи в одязі, здатні зробити так, що неможливо відвести погляду від їхнього декольте. Дуже сміливі вбрання обирають Дорофєєва, Нікітюк, Огнєвіч та інші.

Надя Дорофєєва

Шию та плечі співачки ця червона сукня незвичного фасону не особливо відкриває. Натомість усе, що нижче й ближче до талії, видно дуже добре. У повсякденному житті Надія віддає перевагу спортивному стилю. А після участі в “Танцях з зірками” перейшла на взуття без підборів. Але ж іноді так хочеться хоч трішечки побути справжньою леді!

Занадто сміливі сукні зірок

Аліна Гросу

На честь Дня Святого Валентина співачка вбралася у червону сукню з корсетом. Вона дуже відкрита, показуючи не лише шию та плечі зірки, але й частину бюсту. А щоб ще більше привернути увагу до цього місця, зверху прикрашена атласним бантом.

Занадто сміливі сукні зірок

Злата Огнєвіч

Представляючи новий сингл “Кохаю”, артистка вбралася у білу мереживну сукню на тонких бретелях, що більше нагадує комбінацію, яку раніше жінки одягали під верхній одяг. Ну, а в якому ж іще одязі співати про діамантове кохання – тільки в такому, що дає чіткий натяк.

Занадто сміливі сукні зірок

Леся Нікітюк

Телеведуча завітала до дитсадочка у сукні, що зовсім не пасує подібному моменту. Леся вирішила відвідати випускний 6-річної племінниці Анюти з дошкільного закладу. Звісно, вбралася дуже нарядно – ззаду на чорній сукні виріз на пів спини у вигляді крапельки. Спереду тонкі бретельки не можуть втримати тонку тканину, тож є можливість роздивитися набагато більше, аніж потрібно.

Занадто сміливі сукні зірок

Віра Брежнєва

Колишня дружина Костянтина Меладзе вбралася у дуже дивний фасон топіка. До чорних шкіряних штанів співачка підібрала теж чорний верх з такими розрізами, що тіла на Вірі просвічує набагато більше, аніж прикрито трикотажною тканиною.

Занадто сміливі сукні зірок

Популярне

Схожі статті

“Покотилися по похилій”: Влад Яма, Остап Ступка, Олег Винник з вершини слави в одну мить опинилися на дні

Мати все і в одну мить втратити – це ще треба постаратися зробити. Влад Яма, Остап Ступка, Олег Винник належать до категорії саме таких знаменитостей, які залишилися біля розбитого корита.

Чи вибачив Сергій Жадан зраду Христині Соловій? Співачка відзначила: “Приходить у твоє життя і щось дає”

Ініціатором стосунків став Сергій Жадан, а Христина Соловій просто приймала його залицяння. Розставання знаменитостей було дуже болісним. Чи спілкуються нині колишні закохані?

Є Тоня і Аня, а є Джеся і Жасмін: Сумська показала двох молодших “донечок”, про яких піклується з Борисюком

Насправді в Ольги Сумської не дві донечки, а чотири. До вже дорослих Анни та Антоніни додалися ще й маленькі Джеся та Жасмін. Ці біленькі пухнасті собачки в родині мають усі права.