На патріотичних змаганнях, щоправда – в США: Влад Яма показав, як виглядає він та його родина зараз

Влад Яма нарешті показав як виглядає він та його родина, які майже не з'являється в українському інфопросторі. Родина взяла участь у благодійному заході і всі разом були вдягнені у вишиванки.

Український хореограф Влад Яма після початку повномасштабного вторгнення виїхав з України та перебуває в США, штат Маямі. Довгий час колишня зірка не з’являвся взагалі на публіці та не був в українському інфопросторі. Проте, іноді публікував фото у своєму блозі – старі фото. Нових від Влада Ями не було вже два роки, він не показував як живе його родина за кордоном.

Нещодавно Влад з’явився на концерті Монатіка в Америці, на який не мав запрошення, а прийшов як звичайна людина – не ВІП-персона.

У своїх сторіс Яма показував сина – як він займається спортом та дружину, яка навчається бальним танцям у свого чоловіка. У кадр потрапила танцювальна студія, де колишня українська зірка давав уроки.

Як відомо, Влад Яма зараз продовжує танцювальну кар’єру і в Америці також дає індивідуальні та групові уроки з навчання.

Ба більше, хореограф ніяк не визначиться із мовою, на якій розмовляє – з’являються пости і українською, і російською.

Але днями Яма, разом із родиною, дружиною Ліліан та 8-річним сином Леоном відвідали спортивний благодійний захід, який відбувався на честь Дня Конституції України. Цей захід збирає тисячі українців по всьому світу вже понад 10 років. Зароблені кошти на заході передають на потреби ЗСУ, тому окрім квитків можна було додатково донатити.

Вся сім’я Влада Ями одягли символічні жовті футболки-вишиванки, які дарує захід кожному учаснику та всі взяли участь у спортивному забігу. Діти бігли небагато – всього 200 метрів. Маленький Леон взяв у цьому участь, чим дуже пишається його відомий батько.

Влад Яма нарешті показав, як зараз виглядає він та його родина
Влад Яма нарешті показав, як зараз виглядає він та його родина

Сам Влад пробіг 10 кілометрів та показав маленьке відео як він це робив. Дружина Влада також взяла участь саме у 10 кілометрах Хореограф пробіг цю відстань за 54 хвилин та посів дев’яте місце серед загального списку, а його дружина пробігла за 58 хвилин, що у загальному вийшло одинадцятим місцем.

Серед жінок у змаганні на 10 кілометрах Ліліан Кудлай зайняла перше місце та у блозі свого чоловіка з’явилось відео, як його жінка на п’єдесталі стоїть на першому місці з медаллю. Потім хтось з аудиторії виніс великий український прапор та запропонував жінці його розгорнути, як належно переможцям. Ліліан не відмовилась та розгорнула перед собою прапор України.

Влад Яма нарешті показав, як зараз виглядає він та його родина
Влад Яма нарешті показав, як зараз виглядає він та його родина

На наступний день Влад Яма показував відео, як він відновлюється після такого напружного дня та показав себе в компанії масажиста, який йому допомагає відновити форму.

Раніше у блозі Лілії часто були сторіс, де вони всією родиною у вихідний день їздили волонтерити, як вона коментувала – задля перемоги.

Популярне

Схожі статті

Коли термометр показує +30 і більше, можна охолодитися не лише ззовні, але й зсередини: несподівані лайфхаки

Літо цьогоріч видалося дуже спекотним. Тому кожному хочеться охолодитися будь-яким можливим способом. Робити це потрібно не лише ззовні, але й зсередини. Отже, читайте корисні лайфхаки.

Смачніше нічого не їла! Готую 7 раз на тиждень і не набридає: маринований перець на закуску за рецептом мами

Легко, просто та смачно - повторити зможе кожен. Ідеальна страва для гарніру на святковий стіл - маринований перець буде пасувати як до картоплі, так й до рису та мʼяса.

“Лисий з Кварталу” Євген Кошовий зізнався, що донька Варвара насипала проблем їм з дружиною: криза в родині

Євген Кошовий, розповідаючи про свою сім'ю, відзначив, що не має проблем із дружиною Ксенією та меншою донькою Сімою. А от 16-річна Варвара змушує всіх нервувати.