Могилевська, Каменських, Луценко у леопарді стали в позу диких кішок – чому. ФОТО

Леопардовий принт знову став актуальним і популярним. Наталія Могилевська, Аніта Луценко та Настя Каменських показали, як правильно носити лепард, щоб виглядати модно і яскраво.

Мода – циклічна. У 1980 році леопардовий принт був модним у всьому світі. Один з найвідоміших дизайнерів Джорджіо Армані активно використовував “леопард” у своїх колекціях, що і зробило тваринний принт таким популярним.

Звісно, через деякий час мода на “леопард” пройшла. Ще кілька років назад тваринний принт був несмаком та моветоном. Втім, у 2024 році все різко змінилося. Зараз леопардовий принт знову у тренді.

Леопардові сукні, спідниці, блузи, аксесуари – все це переповнило магазини. Так як правильно носити такий одяг, щоб виглядати модно і яскраво?

Українські зірки як ніхто слідкують за модою і саме по їхніх образах можна відслідковувати, що зараз  модно, а що ні.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська любить яскраво одягатися та виділятися на фоні інших. У гардеробі співачки не мало одягу, який має леопардовий принт.

Наталія Могилевська показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році
Наталія Могилевська показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році

Так, на 15-річчя журналу Viva! Наталія Могилевська з’явилася у сукні довжини міді з леопардовим принтом і довгими рукавами. А ось на шоу “Танцюють всі” Могилевська з’явилася у ще більш ефектній леопардовій сукні з пишними рюшами в зоні декольте.

Співачка дуже любить тваринний принт і часто обирає одяг саме з таким акцентом.

Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських також любить дивувати публіку яскравими образами. Співачка неодноразово обирала наряди з леопардовим принтом. Ось, кілька із них.

Настя Каменських показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році
Настя Каменських показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році

Аніта Луценко

Відому українську тренерку Аніту Луценко найчастіше можна побачити саме у спортивній формі. Та якщо одяг спортивний, це не значить, що він не має бути модним і яскравим.

Так, серед спортивного одягу Аніти Луценко також є леопардові комплекти.

Аніта Луценко показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році
Аніта Луценко показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році

Популярне

Схожі статті

“Лисий з Кварталу” Євген Кошовий зізнався, що донька Варвара насипала проблем їм з дружиною: криза в родині

Євген Кошовий, розповідаючи про свою сім'ю, відзначив, що не має проблем із дружиною Ксенією та меншою донькою Сімою. А от 16-річна Варвара змушує всіх нервувати.

Простий, швидкий та вдалий рецепт для лінивого сніданку: нереально смачний пиріг на сковороді за 10 хвилин

Сьогодні пропонуємо вам рецепт швидкого сніданку, який сподобається всій вашій родині. Пиріг з лаваша всього за 15 хвилин - як витратити мінімум часу на кухні та приготувати супер смачну страву.

За 10 хвилин на столі парує сковорідка з піцою: готую хоч на сніданок, хоч на вечерю – з’їдається все

Тісто для цієї швидкої піци замішується на сметані чи майонезі. Вимішувати й розкочувати його не потрібно. Тож страва буквально за 10 хвилин буде вже на столі. Дуже зручно.