facebook

Могилевська, Каменських, Луценко у леопарді стали в позу диких кішок – чому. ФОТО

Леопардовий принт знову став актуальним і популярним. Наталія Могилевська, Аніта Луценко та Настя Каменських показали, як правильно носити лепард, щоб виглядати модно і яскраво.

Мода – циклічна. У 1980 році леопардовий принт був модним у всьому світі. Один з найвідоміших дизайнерів Джорджіо Армані активно використовував “леопард” у своїх колекціях, що і зробило тваринний принт таким популярним.

Звісно, через деякий час мода на “леопард” пройшла. Ще кілька років назад тваринний принт був несмаком та моветоном. Втім, у 2024 році все різко змінилося. Зараз леопардовий принт знову у тренді.

Леопардові сукні, спідниці, блузи, аксесуари – все це переповнило магазини. Так як правильно носити такий одяг, щоб виглядати модно і яскраво?

Українські зірки як ніхто слідкують за модою і саме по їхніх образах можна відслідковувати, що зараз  модно, а що ні.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська любить яскраво одягатися та виділятися на фоні інших. У гардеробі співачки не мало одягу, який має леопардовий принт.

Наталія Могилевська показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році
Наталія Могилевська показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році

Так, на 15-річчя журналу Viva! Наталія Могилевська з’явилася у сукні довжини міді з леопардовим принтом і довгими рукавами. А ось на шоу “Танцюють всі” Могилевська з’явилася у ще більш ефектній леопардовій сукні з пишними рюшами в зоні декольте.

Співачка дуже любить тваринний принт і часто обирає одяг саме з таким акцентом.

Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських також любить дивувати публіку яскравими образами. Співачка неодноразово обирала наряди з леопардовим принтом. Ось, кілька із них.

Настя Каменських показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році
Настя Каменських показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році

Аніта Луценко

Відому українську тренерку Аніту Луценко найчастіше можна побачити саме у спортивній формі. Та якщо одяг спортивний, це не значить, що він не має бути модним і яскравим.

Так, серед спортивного одягу Аніти Луценко також є леопардові комплекти.

Аніта Луценко показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році
Аніта Луценко показала, як правильно носити леопардовий принт у 2024-му році

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.