facebook

“Заміжня, та весь час одна”: Дар’я Легейда 3 роки заміжня, але з чоловіком Дмитром Совою майже не жили разом

Дар'я Легейда у серпні відзначатиме 3-річчя подружнього життя. Але що це таке насправді, акторка поки що не усвідомила, оскільки по суті з чоловіком поряд увесь цей час майже не була.

Дар’я Легейда є акторкою театру Франка. Її можна побачити у серіалі “Кріпосна”, у фільмі “Крашанка” та багатьох інших стрічках. Нині знаменитості 30 років, і вона радіє, що жива й вижила під час подій 2022 року.

Чому заміжня Дар’я Легейда почувається самотньою

Дар’я переважну більшість часу проводить наодинці, оскільки батьки нині перебувають у різних містах, а чоловік Дмитро Сова служить у лавах ЗСУ. Легейда іронічно посміхається:

“За роки сімейного життя я так і не навчилася сімейного життя”.

У серпні 2021 року відбулося пишне весілля двох акторів. До цього вони не дуже часто були разом. За 2 місяці знайомства Дмитро освідчився, ще 7 місяців тривала підготовка до дійства.

Чому заміжня Дар’я Легейда почувається самотньою

У цей час закохані не були разом, оскільки Сова знімався у серіалі в Чорноморську. Після розпису благовірний знову повернувся до приморського міста, щоб завершити проєкт. Зовсім трішки закохані були разом, а потім почалося повномасштабне вторгнення.

Чому заміжня Дар’я Легейда почувається самотньою

Пара активно взялася до волонтерства, на власні гроші відкривши цех із пошиття військового одягу. Спочатку Дмитро записався до ТрО, а у 2023 році пішов служити. Тож вони знову розсталися.

Тож Дар’я має відчуття недосім’ї з одного боку, хоча з іншого вона точно знає – подружній зв’язок між нею та чоловіком таки присутній. Тож коли закінчиться війна, у них із Дмитром має розпочатися процес притирання один до одного, як у молодят. Закоханими вони були, а от щастя подружнього життя поки що, на жаль, не зазнали.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.