Купальникові тренди можна підгледіти в зірок: у Дімопулос рожевий, у Заріцької жовтий, у Гвоздьової леопард

Літня спека змушує всіх мріяти про відпочинок на воді. Багато хто з зірок може собі дозволити поніжитися у морській пучині та продемонструвати на березі пляжний костюм.

Валерія Гусєва

Дружина тренера київського “Динамо” Олега Гусєва прихопила з собою на Мальдіви чимало пляжних луків. Отже, можемо помилуватися красою жіночого тіла. За пів року після пологів друга половинка відомого футболіста повністю повернула собі колишні форми. Тож може сміливо гуляти океанським узбережжям, насолоджуючись шумом хвиль.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Анна Саліванчук

Колишня дружина народного депутата відбула у теплі краї разом із синами Глібом та Нікітою. Акторці заради цього довелося відмовитися від знімань у серіалі, що дуже необачно, адже тепер вона самотня матуся. Щоб зробити селфі у коричневому купальнику на грецькому узбережжі, Анні з дітьми довелося здолати зо 2 тисячі кілометрів та перетнути безліч кордонів. Але воно того варте.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Санта Дімопулос

Розлучена ексспівачка показалася на італійському узбережжі, де проводить час із дітьми Даніелем та Софійкою. До цього Санта встигла відвідати Балі. Рожеве бікіні чудово відтіняє засмаглу шкіру знаменитості та не приховує її накачаних м’язів.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Олександра Заріцька

Похвалилася соковитим бюстом і солістка гурту Kazka. Вбравшись у жовтий купальник, Саша ще й активно порухалася під власний новий трек. Пісню зірка виконує не сама, а в дуеті з Tricky Nicki. Після милування видатними принадами Заріцької кількість переглядів має різко підскочити.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Аніта Луценко

Фітнес-тренерка вбралася у червоний купальник, відпочиваючи у львівському СПА. Підписникам свого Інстаграму показала вид ззаду, перебуваючи в басейні. Як завжди, Аніта пропагує активний спосіб життя.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Ілона Гвоздьова

Хореографиня продовжує радувати підписників світлинами з Болгарії. Цього разу похвалилася фото в купальнику, які зробила її донька Рія. Леопардовий принт малюсінького бікіні чудово підкреслив нещодавно підправлені перли знаменитості.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Популярне

Схожі статті

Хюррем була не тою, за кого себе видавала, а цих 8 героїв не існувало: що приховали у “Величному столітті”

Хюррем Султан у серіалі "Величне століття" була не тою, ким уявляли, а деякі персонажі взагалі не існували в історії та були вигадані для яскравості серіалу.

“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.