Колишня перша леді і президент: дружина Віктора Ющенка показала, як вони проводять час з “верхівкою” Львова

Колишній президент України разом зі своєю дружиною проводить час у компанії мера Львова під час своїх вихідних у Львові. Подружжя зібрались разом та відвідали спільник сніданок.

Третій президент України Віктор Ющенко разом зі своєю дружиною подорожує Львівщиною. Подружжя завітало до міста Львів, про це розповідає Катерина у своєму блозі та публікує світлини, як вони проводять час.

На фото подружжя Ющенків сидить разом за одним столом з мером Львову – Андрієм Садовим та його дружиною Катериною Кіт-Садовою. На званому сніданку в них стоять чашечки з напоєм, фрукти та ягоди. Компанія знаходиться на одній з терас Львова, позаду якої відкривається красивий вид на старінні дома у центрі міста.

Катерина Ющенко підписала пост “Насолоджуюсь Львовом з улюбленими людьми”.

Віктор Ющенко разом із дружиною відпочивають у Львові
Віктор Ющенко разом із дружиною відпочивають у Львові

Наступні фото показують, як мер міста проводить екскурсію колишньому президенту з його дружиною, вони прогулюються центром міста та звертають увагу на фермерський ярмарок, де продається домашня їжа. У сонячний вихідний день зібрались прості фермери, які пропонують місцевим купити їх домашню їжу. Прилавочек, який зацікавив більш за інших подружжя Ющенків має вивіску “Гарбузовий гай”.

Разом із мером президент та дружина гуляють містом та насолоджуються красою Львову.

Днями тому подружжя прибуло до Львову не просто на канікули, вони зустрічались на інвест самміті із мером міста та іншими представниками.

Наступний день подружжя Ющенків привели на Шевченківський Гай, з чого розпочалась в них неділя, як підписано у пості. Зараз проходили фермерські ярмарки. Колишньому президенту та його дружині провели екскурсію та показали побут бойків. Із Шевченківським Гаєм подружжя ознайомилось завдяки директору Михайлу Закопець, який з радістю розповів історію та показав все званим гостям.

Віктор Ющенко разом із дружиною відпочивають у Львові
Віктор Ющенко разом із дружиною відпочивають у Львові

Віктор Ющенко відвідав бойківську хату з Тухольки, яка переносить у ті старовинні часи та зробили на пам’ять фотографію, де всі разом.

Сам Віктор Ющенко зараз доволі мало з’являється на публіці та соцмережі майже не веде, лише іноді публікує фото. Проте, нещодавно колишній президент знявся у гумористичному відео для ТікТоку, де вдарив хлопця по потилиці за те, що він не любить мед. Це відео зібрало безліч переглядів та стало дуже популярним.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.