“Чоловік та дружина, які виховують Мішу”: 26-річна донька Кузьми Барбара вперше показала свою родину

Єдина донька Кузьми Скрябіна, яка втратила батька 9 років назад, зараз має власну сім'ю. Чоловік Барбари – справжній красень, а маленький Міша заміняє їм сина.

Коли відомого співака Андрія Кузьменка не стало, його єдиній дочці було 17 років. Дівчина дуже важко переживала втрату батька та навіть користувалася послугами психотерапевта.

Тоді життя Барбари тільки починалося і, незважаючи на непоправний біль втрати, дівчина все ж змогла будувати своє майбутнє. Після закінчення школи Барбара вступила один з найпрестижніших українських медичних університетів. Дівчина здобула освіту лікаря дерматолога в університеті ім. Богомольца.

Донька легендарного Кузьми Скрябіна змінилася до невпізнаваності
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Цікаво, що Кузьма Скрябін також мав медичну освіту. Чоловік вивчився на лікаря стоматолога, втім, по професії не працював, адже його затягнула творчість.

У навчальному закладі Барбара ще й зустріла власне кохання. Ним виявився однокурсник на ім’я Віктор. Вони одружилися, не очікуючи закінчення навчання в університеті.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Зараз Барбара працює лікарем-косметологом в одній і приватних клінік Києва. Дівчина спеціалізується на класичній та ін’єкційний косметології.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Барбара Кузьменко не дуже активно веде свої соціальні мережі, та все ж час від часу дівчина публікує свіжі фото та відео. Так, нещодавно на день народження свого чоловіка Барбара опублікувала у Інстаграм-блозі фото з іменинником. На знімку Барбара у квітчастій сукні ніжно обіймала Віктора.

Варто відзначити, що за 5 років шлюбу подружжя ще не наважились на поповнення. Втім, вони виховують маленького Мішу – песика, до якого вони ставляться, як до власного сина.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

До слова, крім того, що Барбара та її чоловік є лікарями, вони мають невеличкий сімейний бізнес. Так, у 2020 році молоде подружжя відкрили у Києві невеличке кафе на честь Кузьми Скрябіна.

Популярне

Схожі статті

Топ-5 скажених зачісок Катерини Осадчої, які стали предметом обговорень в “Інтернеті”: Горбунов в ауті

Які найепатажніші зачіски мала Катерина Осадча перед публікою, які досі пригадує та обговорює аудиторія: шахи та хліб, цікавий підхід до створення образу на подію.

“Цілувався зі мною”: Ксенія Мішина показала, заради кого проробила довгий шлях з України до США

Ксенія Мішина з сином та друзями відбула до США, щоб провести майстер-клас. Заразом вирішили помилуватися краєвидами. Коли Нью-Йорк набрид, відбули до Лос-Анджелесу. Тут трапилися свої пригоди.

На це питання не змогли відповісти навіть знатоки “Що? Де? Коли?”: стосується правильного складу “Окрошки”

Окрошка має не тільки довгу історію, а й безліч рецептів, за якими можна комбінувати та готувати цей холодний суп. Які інгредієнти були у першій окрошці в історії?