Віра Брежнєва була не тою, за кого себе видавала: факт, який творці гурту “ВІА Гра” приховали від публіки

Віра Брежнєва прийшла у гурт "ВІА Гра" у 2002 році на заміну Альоні Вінницькій. Задля того, щоб стати співачкою, дівчині довелося змінити власне прізвище й приховати деякі інші факти з біографії.

Віра Галушка жила у тодішньому Дніпродзержинську (нині Кам’янське) й до потрапляння у “ВІА Гру” вже мала доньку Соню. За офіційною версією, дівчина під час концерту тоді ще дуету вийшла на сцену разом з іншими дівчатами. Отак і потрапила на очі продюсеру Костянтину Меладзе.

Подробиці особистого життя Віри Брежнєвої
Подробиці особистого життя Віри Брежнєвої

Богдан Беспалов стверджує, що білявка на той час була подругою місцевого авторитета й саме він проплатив кастинг Віри у гурт. Прізвище продюсерам видалося непоказним, тому Віру назвали Брежнєвою, оскільки Леонід Ілліч, який довгий час очолював срср, був родом саме з цього міста. Щойно трішки роззнайомилася у шоубізі, дівчина покинула свого благодійника.

Той же блогер запевняє, що стосунки у Віри з Костянтином зав’язалися ще під час першого пришестя співачки у дівочий гурт. Та 2007-го Брежнєва раптово йде з “ВІА Гри”, починаючи сольну кар’єру. А її продюсером залишається той самий старший брат Меладзе.

Подробиці особистого життя Віри Брежнєвої

За цей час Брежнєва встигла вискочити заміж за багатія Михайла Кіпермана й народити йому доньку Сару. Але 2012-го цей шлюб розпався. А за 3 роки для всіх стало повною несподіванкою, що Віра та Костянтин побралися. Гучне весілля зіграли в Італії, особливо не розголошуючи цю новину.

Чутки про негаразди в зірковому сімействі розповсюдилися у 2022 році. Співачка та продюсер довгий час їх не підтверджували. Потім сповістили, що вже не разом, так і не назвавши причини.

Тому широкий загал вирішив, що в усьому завинили політичні погляди. Мовляв, Віра з перших днів повномасштабного вторгнення працювала у таборі для біженців у Польщі, а Костянтин жодного разу не прохопився про війну й продовжує писати пісні російською мовою тепер уже для іншої “віагрянки”.

Популярне

Схожі статті

Топ-5 скажених зачісок Катерини Осадчої, які стали предметом обговорень в “Інтернеті”: Горбунов в ауті

Які найепатажніші зачіски мала Катерина Осадча перед публікою, які досі пригадує та обговорює аудиторія: шахи та хліб, цікавий підхід до створення образу на подію.

“Цілувався зі мною”: Ксенія Мішина показала, заради кого проробила довгий шлях з України до США

Ксенія Мішина з сином та друзями відбула до США, щоб провести майстер-клас. Заразом вирішили помилуватися краєвидами. Коли Нью-Йорк набрид, відбули до Лос-Анджелесу. Тут трапилися свої пригоди.

На це питання не змогли відповісти навіть знатоки “Що? Де? Коли?”: стосується правильного складу “Окрошки”

Окрошка має не тільки довгу історію, а й безліч рецептів, за якими можна комбінувати та готувати цей холодний суп. Які інгредієнти були у першій окрошці в історії?