Як англійська принцеса: Ольга Фреймут похвалилася манерами молодшої доньки – схожі як 2 крапельки води

Українська телеведуча Ольга Фреймут похизувалась своєю маленькою копією Євдокією, яка розповіла про етикет та його правила у блозі своєї матусі.

Багатодітна мати Ольга Фреймут має трьох дітей від різного шлюбу, старша донька Злата Мітчел народилась в Лондоні від британця Ніла, це було ще в дуже юному віці Фреймут. Двоє молодших дітей народились від другого чоловіка Володимира Локотка. Зараз сину Валерію 8 років, а маленькій Євдокії нещодавно виконалось 7 років.

Мати показала у своєму блозі відео, як маленька донечка Євдокія показує свої чемні манери та професійно розмовляє англійською мовою. Дівчинка сидить разом з мамою та п’є каву, в неї на голові шолом, а на руках має захисні рукавички, скоріш за все дівчинка відпочиває після катання на роликах або на велосипеді.

Маленька Євдокія копія 42-річної Фреймут, яку вік лише більше красить. Дівчинка має шовковисте світле волосся як у матусі та великі блакитні очі. Як відомо, Оля вже давно не показувала як виглядає її молодша донечка.

Копія Фреймут розповіла англійською мовою як правильно вживати гарячий напій та додала в кінці, що їй подобаються правила етикету. Мати підписала відео всього двома словами: “Євдокія. Етикет”.

У коментарях піднялась реакція: люди відреагували на маленьку принцесу, яка неймовірно схожа на матусю як візуально, так і характером. Відео також прокоментувала українська співачка Тіна Кароль, яка теж розчулилась від маленької Євдокії.

“Як же можна бути копією матусі? Така вже красива дівчинка”;

“Ви народили собі маленьку копію, і я не про зовнішність, а про “енергію”;

“Яка грація, яка легкість жестів. Дуже схожа витонченістю на Вас, пані Ольга”.

Ольга Фреймут показала, як виглядає її молодша донька
Ольга Фреймут показала, як виглядає її молодша донька

Днями назад старша 18-річна донечка Злата Мітчелл стала випускницею та завершила етап навчання, про що повідомила матуся Фреймут у своєму блозі та привітала донечку із закінченням великого та довгого часу, який був переповнений безліччю моментів. Також ведуча подякувала вчителям та самому ліцею за надання знань доньці та за допомогу.

Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення, Оля Фреймут вивезла своїх діточок до Англії та зараз проживає разом із ним за кордоном.

Популярне

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво зізнався, що стане дідусем і показав знімки з УЗД: “Моєму щастю немає меж”

Ектор Хіменес-Браво розсекретив знімок УЗД та нарешті поділився приємною новиною зі своєю аудиторією. На це чекали прихильники вже декілька років та питали шеф-кухаря: коли вже?

Лише в 50 років дізналася, що все життя неправильно смажила картоплю. Випросила в ресторані рецепт, як треба

Картоплю на обід чи вечерю смажать усі. От тільки не всім відомі кілька важливих секретиків, від яких страва стає хрумкою та золотавою, а не якоюсь безбарвною масою, що злиплася.

Топ-5 скажених зачісок Катерини Осадчої, які стали предметом обговорень в “Інтернеті”: Горбунов в ауті

Які найепатажніші зачіски мала Катерина Осадча перед публікою, які досі пригадує та обговорює аудиторія: шахи та хліб, цікавий підхід до створення образу на подію.